Ultraplast, specialister i sprøjtestøbning

Kontrakt

Sprøjtestøbning er en teknik som bliver brugt primært til fremstilling af plastikdele. Det bliver brugt både til store, som små plastikdele. Alt fra plastikkasser til havemøbler. Lige præcis inden for sprøjtestøbning af plastikkasser, er en af de førende virksomheder i verden faktisk dansk. Ultraplast, som er en del af Carmo, ligger i Espergærde og er en af de mest efterspurgte virksomheder i verden når det handler om sprøjtestøbte plastikkasser. På deres fabrik ude i Espergærde har Ultraplast en stor produktionshal med lang række forskellige sprøjtestøbemaskiner. Herfra producerer de alle deres plastikkasser, som bliver eksporteret til hele verdenen. Markedet for sprøjtestøbte plastikkasser er meget konkurrencepræget. Ikke fordi der er vanvittigt mange om buddet, men der bliver konkurreret på to andre parametre, pris og kvalitet. At konkurrere på pris og kvalitet er der som sådan ikke noget nyt i, men Ultraplast formår at tilgodese begge parametre, hvilket gør de kan være konkurrencedygtige. På normal vis vælger man, at gå enten efter pris eller kvalitet. Men i og med Ultraplast har deres egen produktionshal med egne sprøjtestøbemaskiner, kan de holde produktionsomkostningerne nede samtidig med, at de kan opretholde en høj kvalitetsstandard. Det medfører at du hos Ultraplast kan købe kvalitets plastikkasser til markedets skarpeste priser. Jo flere plastkasser kunderne bestiller, jo billigere kan Ultraplast gøre det. Derfor kan prisen variere lidt.  

De mange forskellige plastikkasser

Ultraplast plastikkasse sortiment indeholder en lang række forskellige typer. Plastikkasser med låg, sortimentskasser, plastæsker, plastæsker med låg og det er bare fore at nævne et par stykker. Plastkasse med låg er den type Ultraplast sælger flest af. Det hænger også sammen med, at det er en uspecifik kategori. Der findes plastkasser med låg indenfor stort set alle af Ultraplast kasse kategorier. Det ændre dog ikke på, at det er plastæsker med låg som de fleste virksomheder efterspørger. Hvis du tænker over det, giver det god mening. Plastæsker med låg er bare mere praktisk langt hen af vejen. Og hvis du er i en situation, hvor du både skal bruge plastkasser med låg og uden låg, så hellere købe nogle med låg, så du har nogle ekstra hvis du får brug for dem. Det er helt basis logik, men det er ikke alle der tænker så langt.

Næste gang du skal købe plastikkasser til din virksomhed, skal du gøre dig selv den tjeneste at kigge forbi https://ultraplast.dk/. De er leveringsdygtige på langt de fleste slags plastikkasser, derfor har de med stor sandsynlighed det du leder efter. Hvis du skal have en stor ordre er de også mere fleksible. Da de selv står for produktionen, i og med de har deres egne sprøjtestøbningsmaskiner, kan du i høj grad selv bestemme detaljer på din plastikkasser. Det kan f.eks. være farven på plastikken. Derfor er Ultraplast manges favorit leverandør af plastæsker med låg. De er fleksible, de er blandt de billigste på markedet og deres sprøjtestøbte plastkasser er af den højeste kvalitet. Det er bare nogle få grunde til du burde vælge Ultraplast. Jeg kan garantere dig, at du ikke vil fortryde det.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *