Kvinden bag skærmen

Mit navn er Nete-Amalie. Jeg er en 25-årig blogger, der lever og ånder for bolig, indretning, fashion og ikke mindst en sund livsstil. Jeg bor (snart) på Østerbro i København med min forlovede Kristian. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig diætist, hvor jeg typisk hjælper personer der lider af spiseforstyrrelser på den ene eller den anden måde.

Denne blog er et lille øjebliksbillede i min hverdag med personlige tanker og reflektioner, indretningstips, smarte modefund og ikke mindst fokus på en sund livsstil.

Jeg har altid haft en stor passion for indretning. Siden jeg var helt lille, har der bare altid været et eller andet unikt og spændende over, at kunne indrette mit værelse HELT som jeg ville. Mange af de ideer jeg havde i hovedet, var heller ikke altid lige nemme at købe sig til, så jeg lærte hurtigt at lave tingene selv.

I dag, deler jeg ud af tips, tricks og erfaringer på min blog. Det hele krydres med øjebliksbilleder af hvad der sker af nye ting i vores liv, og hvilke tanker jeg har omkring det – deraf navnet Kvindetanker.

Xoxo, Nete-Amalie

billede-af-mig