4 måder at reducere rynker

Sponsoreret indhold

Når vi bliver ældre, er det naturligt at udvikle rynker. Men hvis du vil gøre noget for at reducere sandsynligheden for udvikling af rynker, så følg disse fire tips:

Vask dit ansigt om morgenen, før du går i seng og efter træning

  • Vask dit ansigt om morgenen, før du går i seng og efter træning.
  • Brug milde produkter til at rense huden, og skrub ikke for hårdt på din hud.
  • Hvis du har brug for at bruge makeup, sørg for at vælge en foundation og mascara, der er lavet af naturlige ingredienser.

Drik vand hele dagen

Drik vand hele dagen. Drik gerne op til 2 liter vand om dagen for at holde huden sund, hjælpe kroppen med at leve op til dine behov og reducere mængden af mad du spiser. Drik vand inden måltiderne, efter måltiderne og før træningen. Det er ikke kun sundt for organerne i kroppen – det mindsker også risikoen for rynker på huden! Både varmt og koldt vand er godt at drikke. Det er dog vigtigt, at understrege, at man ikke bør drikke en kop kaffe eller en sodavand i stedet for et glas vand.

Brug en god rynkecreme med B12-vitamin

Det er vigtigt at holde din hud sund, så du kan undgå rynker. Der findes mange forskellige måder at gøre det på, men en af de bedste ting du kan gøre er at bruge en god rynkecreme som indeholder B12-vitamin.

B12-vitamin er et vigtigt vitamin for vores kroppe, fordi det har meget med vores immunforsvar og nervesystem at gøre. Det bidrager også til at fremme hudens naturlige celleproduktion, hvilket hjælper huden med at opretholde en naturlig fugtighed, så huden hverken bliver for tør eller for fedtet. Kliniske undersøgelser har desuden vist, at B12-vitamin i ansigtscreme bidrager til at reducere rynker.

Forebyg rynker ved at begrænse udsættelse for solens stråler

  • Et andet tip til at forebygge rynker er at begrænse udsættelse for solens stråler.
  • UV-stråler fra solen kan fremkalde rynker. Solens stråler kan være meget skadende for huden og fremkalde hudkræft. Ved at beskytte huden mod solens stråler kan man undgå eller reducere skaden. Det er derfor især vigtigt, at bruge en god solcreme og eventuelt en hat, når solen er skarpest, dvs. fra kl. 12 til 15 om sommeren.

Reducer sandsynligheden for at udvikle rynker

Hvis du gør ovenstående reducerer du ikke blot synligheden af eksisterende rynker, men du kan også reducere chancen for at nye rynker udvikler sig.