Få naturlig igangsættelse af fødsel hos privat jordemoder

Sponsoreret indhold

Hvis du gerne vil have hindeløsning i dag eller snart, så kan du få det hos en privat jordemoder. Hindeløsning er et andet ord for en naturlig igangsættelse af en fødsel. Ordet hindeløsning kommer af fremgangsmetoden, hvor livmoderhalsen masseres indvendigt, hvilket resulterer i, at fosterhinderne løsnes fra livmodervæggen. 

En hindeløsning sætter dog ikke altid gang i en fødsel, men kan være det, der skal til for at igangsætte din fødsel for, at du kan slippe for at nærme en igangsættelse af fødsel med for eksempel medicin.

Øg din sandsynlighed for at din fødsel starter af sig selv

En hindeløsning ved for eksempel en privat jordemoder øger sandsynligheden for, at din fødsel starter af sig selv, hvilket er en kæmpe fordel. Mange har behov for at starte på medicin, men ved medicin er der altid bivirkninger, og disse bivirkninger vil man altid være foruden. Derfor er det sundest for din krop, barnet og fødslen at undgå medicin. 

Det er her, at en hindeløsning kan være det, som din krop mangler for at igangsætte en fødsel, og hvis en hindeløsning kan gøre det, og du slipper udenom medicin, så må det siges at være vellykket.

Hindeløsning – hvad og hvornår

Hindeløsning er en metode, der kan skubbe en fødsel i gang med egne hormoner – derfor er en hindeløsning den sundeste vej for kroppen. En hindeløsning skal muligvis foretages flere gange af en privat jordemoder for at skubbe fødslen i gang. Jo flere gange man får foretaget en hindeløsning, jo større chance er der for, at de naturlige hormoner tikker ind og får veerne til at komme. En hindeløsning tager kun omkring 1 minut, men der vil være rigelig med tid til at tjekke, om alt er godt.

En hindeløsning virker bedst efter din termin. Du kan stadig godt få en hindeløsning inden termin, men den har mindre sandsynlighed for at virke. Hindeløsning kan sætte gang i kraftige plukkeveer, men dette er ikke fordi fødslen er startet. Få en privat jordemoder til at vurdere situationen for dig, så er du sikker på, at du gør det bedste for dig og barnet.