Aircon service – derfor er det vigtigt

Sponsoreret indhold

Hvis du vil have et godt indeklima i din bil, så er det vigtigt, at du får lavet service på din aircondition. Man siger nemlig, at en bil i snit taber 10 procent kølemiddel hvert år, så du skal have fyldt ekstra kølemiddel på for at undgå, at der sætter sit mug eller bakterier, som vil komme ud i hele bilen gennem blæserne. Det vil nemlig skabe et dårligt og usundt indeklima, så du bør gøre alt, hvad du kan, for netop at forebygge dette. 

Gode grunde til at få udført aircondition service 

Der findes mange gode grunde til, at du skal få lavet aircon service på din bil. Selvom det som regel ikke er inkluderet i et almindeligt serviceeftersyn, så er det altså en rigtig god idé at få lavet. Læs bare de mange grunde her: 

  • Det vil forlænge klimaanlæggets levetid 
  • Du vil mindske risikoen for, at kompressoren bliver defekt 
  • Anlægget vil fungere optimalt 
  • Du mindsker forbruget af brændstof
  • Du forebygger dannelse af mug og svamp 
  • Du får et bedre indeklima, når filteret renses 

Gør noget ved det inden det er for sent 

Der er mange mennesker der tænker, at det med aircon service ikke har nogen betydning, og derfor vælger de, at de ikke vil have lavet den service på bilen. Det er dog en kæmpe fejl, for hvis du ikke yder denne service på din bil minimum hvert andet år, så vil reparationerne blive langt dyrere. Det er nemlig altid billigere at forebygge en skade, end det er at reparere en skade. Hvis først der er blevet dannet mug eller svamp, eller hvis kompressoren er gået i stykker, så vil det ende med en meget dyrere reparation. 

Find mange tilbud online 

Hos Quickpot kan du få regelmæssige eftersyn og service, så klimaanlægget i bilen får optimal holdbarhed og køleeffekt. Du kan læse meget mere om de forskellige tilbud online, hvor du også vil få en god aircondition service pris. Som tidligere nævnt handler det altså om, at du forebygger potentielle skader i stedet for at reparere, når skaden først er sket.