Cargobukser til klatring

cargobukser

Jeg er netop startet til klatring og har derfor købt nogle gode cargobukser til at klatre i. Det er jo rigtigt vigtigt at have nogle behagelige bukser på, som man har stor bevægelighed i, samtidig med at de er slidstærke og kan holde til at gnavet på at reb og diverse udstyr, man skal bruge. Desuden må der også gerne være en masse gode store lommer i, så man kan tage en masse ekstra udstyr med op – for eksempel karabinhager, pløkker og så videre.

Cargobukser er jo som skabt til det formål, da de er baggy, komfortable, har god bevægelsesfrihed og masser af lommer – lige hvad jeg har brug for!

Jeg købte dem allerede for en måneds tid siden, og kan allerede nu mærke, at det er de helt rigtige bukser for mig. De har fået masser af tæsk af både udstyret og væggen, når jeg er faldet, men der er stadig ikke så meget som en revet syning på dem.

Molecule cargobukser

Mærket jeg købte hedder Molecule, og så vidt jeg har kunnet google mig frem til, er det ét af de mærker, der laver cargobukser i den allerbedste kvalitet. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl, da jeg læste dette. Jeg hader simpelthen, når nyindkøbte ting går i stykker næsten lige efter man har taget dem i brug, fordi kvaliteten simpelthen er for dårlig. Derfor, køber jeg generelt heller ikke billige ting, når jeg har planer om at bruge dem længe – og slet ikke cargobukser! Med det slid, jeg har lagt på bukserne indtil videre, kunne jeg sagtens forestille mig at de kunne holde i 10 år, hvis man passede godt på dem. Det skyldes at stoffet er tykt, og vævet i en virkelig god kvalitet. Hvis jeg får brug for et par cargobukser, der er endnu lettere, fører Molecule faktisk også modeller, der er lavet af Ripstop. Det er et lettere materiale, end bomuld, men er samtidig super stærkt. Derfor er det faktisk og Ripstop-stof, man producerer faldskærme af. Dette skyldes at det er utroligt let, slidstærkt og tyndt.

Forskellige looks

Jeg købte faktisk to par bukser, så jeg havde et par ekstra hvis nu uheldet skulle være ude og de gik i stykker. Det ene par jeg købte, var et par camouflage bukser, med et klassisk camouflage motiv. Camo bukserne er dem jeg bruger til at klatre med, da jeg synes de er fede, men samtidig mindst hverdagsagtige. Det andet par jeg købte var et par klassisk army bukser, i den velkendte armygrønne farve. Dem føler jeg lidt bedre at jeg kan gå rundt i til hverdag.

Hvis du ikke lige føler helt for armybukser, har de også mange andre modeller i forskellige farve – både orange, sandfarvede og endda brune bukser hvis du er til det. Personligt, kan jeg kun være en kæmpe fortaler for cargobukser, for de er simpelthen for gode til at lade din næse gå forbi.

Det er heller ikke kun cargobukser til mænd de fører, men også cargobukser til kvinder!