En nærværende tryllekunstner til mit bryllup

tryllekunstner

Nå, jeg har jo egentlig aldrig rigtigt fået skrevet et indlæg om mit bryllup i august. Det er skam ikke fordi, det ikke var den mest fantastiske dag i hele mit liv, for det var det virkelig. Grunden er ganske enkelt, at det var så begivenhedsrig en dag, og jeg kan slet ikke fortælle om dem alle sammen i ét indlæg. Så jeg har besluttet mig for at dele min fortælling op i forskellige indlæg efter dagens højdepunkter. Og et særligt stort højdepunkt på dagen var, da vi havde besøg af Sunny Cagara – den bedste tryllekunstner i hele Danmark, hvis du spørger mig. Så hvis du mangler noget bryllups underholdning eller underholdning til en anden fest, så book en tryllekunstner som Sunny Cagara. Du vil ikke fortryde det.

En nærværende dansk tryllekunstner, der gjorde festen fortryllende

Da K og jeg skulle beslutte, hvad vi skulle have af bryllups underholdning, var jeg først meget skeptisk over for at booke en tryllekunstner. Tryllekunst har aldrig rigtigt imponeret mig, men det er helt sikkert også fordi, jeg aldrig har oplevet en dygtig tryllekunstner som Sunny Cagara. Det var egentlig ret tilfældigt, at vi overhovedet fandt frem til ham. Jeg søgte bare efter en tryllekunstner København, og så lagde jeg mærke til, at ham her havde fået enormt gode anmeldelser.

Sunny Cagara er en dansk tryllekunstner, der bestemt ikke skuffer. Han var et af de største højdepunkter på hele bryllupsdagen, fordi han var så nærværende hele vejen igennem, og hans show var som skræddersyet til vores gæster, selvom han ikke havde mødt dem før.

Utrolig magi… og masser af humor

Sunny Cagara er ikke bare en almindelig dansk tryllekunstner. Lige så fortryllende en tryllekunst, han kan udføre, kan han også få sine tilskuere til at grine. Sunny Cagara er lige så meget entertainer, som han er tryllekunstner, og hans shows er fyldt med humor, der sommetider går lige til grænsen. Præcis som vi gerne ville have det.

Vores bryllupsfest steg altså til et klart højere niveau takket være Sunny Cagara. Vi fik ham endda til en meget fornuftig tryllekunstner pris, og jeg tror faktisk, at han er den billigste tryllekunstner København. Så hvis du mangler en dygtig og billig tryllekunstner København, så lej en tryllekunstner som Sunny Cagara for en aften. Du vil huske hans show i meget lang tid, og han vil bestemt også huske dig.

Jeg lover, at jeg nok skal skrive nogle flere indlæg om min bryllupsdag, så I kan få alle detaljer. Sunny Cagara var bare et højdepunkt, der fortjente at få opmærksomhed som et af de første indlæg.

XOXO, Nete-Amalie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *