Før drømmen ud i livet

Børn der gamer

Nogle sidder med drømmen om at blive manager for en stor fodboldklub. Det er en meget svær stilling at få i det virkelige liv, og netop derfor kan du igennem Football Manager 2019 sikre dig selv en prøve på drømmen, før det er, at du går ud og jagter den. Det skal dog siges, at det er et spil, og netop derfor skal det siges, at spillet ikke er en direkte fortælling af, hvordan det er at være manager. Spillet har været udgivet og produceret i en del år efterhånden, og det går ud til mange unge, da det omhandler fodbold, som er en af de mest dominerende sportsgrene specielt blandt de unge.

Mange har også prøvet at spiller karriere-versionen af FIFA, men det er dog slet ikke det samme som Football Manager-spillene. I FIFA omhandler det meget at spille, samtidig med at der i Football Manager kun er et fokus på, at du er manager for dit hold, og skal stå for taktikken og forberedelserne til hver eneste kamp.

Bliv den bedste manager

At være manager er for mange lidt det samme som at være chef. Du har nemlig en masse vigtige opgaver, som du skal løse undervejs i hele spillet. Der er mange beslutninger som skal tages, da du er personen som sidder i det store sæde, og du skal vælge hvem der skal spille, samtidig med du skal udvælge hvem der skal sparke frispark, hjørnespark og andet.

Dog skal der også tages vigtige beslutninger når det er, at transfervinduet det åbner op. Du skal nemlig overveje hvem det er du kan bruge i din trup, og du skal ud og lede efter de nye stjerner, som kan blive rigtig gode og blive profiler i din klub. Du skal dog også sørge for at passe på klubbens værdi, da du ikke blot kan købe ind uden at sælge, da du for det første vil have for mange spillere i truppen, samtidig med du på længere sigt vil gå i underskud.

Men alt det er overvejelser og valg, som du kommer til at tage og skulle pådrage dig når du skriver under på kontrakten hos en klub, som du ønsker at være manager hos.

Find de yngste og bedste talenter

En af de helt store udfordringer som manager er, at du skal kunne have en solid trup, som kan spille i mange sæsoner fremover, og netop derfor skal du have ungt blod ind i truppen. Det sker ved talenter, og du kan hente dem til klubben, men det er vigtigt, at du finder de rigtige spillere som, har det store talent, før du bruger penge, da det er et sats at købe unge spillere.

Går det godt, jamen så får du en superstjerne i klubben, som kan hjælpe rigtig mange sæsoner frem, eller også kan du sælge talentet for mange penge, så du får et massivt overskud på handlen. Der er forskellige måder at gribe talentjagten af på, og det er op til dig selv at afgøre hvad du vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *