Giv dine stole et lækkert look med læderhynder

Sponsoreret indhold

Hvis dit hjem trænger til et friskt pust, så kan læderstof helt sikkert være med til at sørge for netop det. Du kan blandt andet få læderhynder til stolene eller læderovertræk til sofaen. Der er mange muligheder, når det kommer til læder, og du kan let skaffe nogle læderhynder til dine møbelklassikere.

Læderhynder passer både ind i en indretning, hvor du allerede har fokuseret på det rå og rustikke, men det kan også være en super fed tilføjelse, hvis du har en mere simpel og enkel indretning. På den måde kan læder nemlig være med til at give et råt præg uden, at det fylder for meget.

Når du skal finde dine nye læderhynder, er det altid en fordel at søge efter nogle online. På den måde kan du hurtigt og nemt se alle forskellige varianter igennem. Hvis du blot går ned i en fysisk butik, så har du et langt mindre udvalg og risikerer derfor at misse de perfekte læderhynder til din bolig. Derfor kan det være en stor fordel at undersøge online først og derefter gå ned og se produkterne, hvis de tilhører en fysisk butik.

Vælg den rette lædertype

Der findes forskellige typer af læder, så det er vigtigt, at du vælger den, der passer bedst til din bolig, når du skal finde læderhynder. Selvom læder kan være skind fra mange forskellige dyr, så opdeles det som regel i 3 overordnede kategorier.

  • Anilin læder: Anilin læder er den mest naturlige form for læder. Den har en helt naturlig overflade, som ikke er blevet behandlet med diverse overfladebehandlinger, og derfor kaldes den sommetider for ”ægte læder”. Desværre betyder manglen på overfladebehandling også, at den ikke er særlig modstandsdygtig over for snavs, hvilket betyder, at du skal være forsigtig omkring den.
  • Pigmenteret læder: Pigmenteret læder har i modsætning til anilin læder et mere unaturligt look. Dette skyldes, at den er behandlet med polymerbelægning, hvilket også gør den meget modstandsdygtig over for snavs. Det er derfor oplagt, hvis du har børn i hjemmet.
  • Semi-anili læder: Denne type ligger et sted midt i mellem de to ovenstående, og har en lys overfladebelægning, som tåler nogle typer af snavs.