Jeg vil have et billigt strygejern

Et grønt strygejern på et strygebord

Jeg har stort set altid skjorte på, når jeg går på arbejde. Men jeg tager også gerne en skjorte på, når jeg skal til diverse arrangementer, hvor en lidt formel påklædning er påkrævet. Jeg er nemlig af den opfattelse, at før man kan se rigtig præsentabel ud i en skjorte, kræver det, at den er nystrøget – og det er noget, som min kæreste og jeg gør en stor dyd ud af. Men her forleden gik vores gode, gamle strygejern på pension, og derfor skal vi på jagt efter et nyt, billigt strygejern, som kan alt det, som vi påkræver.

Vores nye strygejern

Vores gamle strygejern var fra OBH Nordica, men vores nye strygejern bliver nok en Tefal. Jeg har nemlig læst mange gode anmeldelser om et bestemt Tefal strygejern – den såkaldte Tefal Aquaspeed. Tefal Aquaspeed er en testvinder, som både er billig og yderst effektiv – det er i hvert fald, hvad jeg har læst mig frem til. Udover den er meget effektiv, så er det også et meget sikkert strygejern, da den slukker af sig selv, hvis den ikke har været i brug i et stykke tid.

Min kæreste har også læst om strygejernet, og han synes også, Tefal Aquaspeed i sidste ende er det bedste bud på et nyt strygejern til vores behov. Det krævede dog en smule overtalelsesevne fra min side af, da han måske hellere ville have haft et strygejern, som også kunne bruges til at udrette folder på vores ene gardin, men det mener jeg ikke, vi har behov for. Når vi på et tidspunkt flytter i egen bolig, og får en masse gardiner, så kan det måske komme på tale, at få et sådan strygejern. Men i første omgang er Tefal Aquaspeed god nok for os.      

Nystrøgede pæne skjorter

Jeg har lært at stryge skjorter af min kæreste. Han har vel de første 50 forskellige skjorter, og derfor er han yderst garvet til at stryge skjorter. Jeg følger hans meget simple opskrift. Først og fremmest følger jeg altid strygeanvisningen på den pågældende skjorte. Derefter folder jeg kraven ned og stryger på ydersiden, hvor jeg også stryger grundigt på forsiden af skjorten. Dernæst stryger jeg ærmerne fra syning til syning, og til sidst stryger jeg bagsiden af skjorten. Når jeg har strøget skjorten i denne rækkefølge, hænger jeg skjorten stille og roligt op på bøjlen. Denne teknik til at stryge skjorter, har virket for mig i mange år, så den kan helt sikkert også virke for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *