Sikring af ejendom i Lyngby – det bør du overveje

Låsesmed i lyngby

Sponsoreret indhold

Når du køber en ny bolig, eksempelvis i Lyngby, men også i resten af Danmark, bør du sikre ejendommens tilgangsforhold. Selvom du får overdraget nøglerne officielt, er det værd at have med i tankerne, om der i tidens løb kan være lavet kopier eller andet. Det gælder både til erhverv, men også for private.

En låsesmed i Lyngby kan sikre din bolig! Og særligt ved nyerhvervelse er det en rigtig god idé at få tjekket låse, vinduer med videre, for at sikre at sikkerheden er i top. I samme omgang kan det være en idé at få udført en omkodning eller udskiftning af låsene, hvis låsesemden vurderer at det er nødvendigt. En låsesmed tager sig af både nye låse, samt reparationer og omkodning af eksisterende låse, afhængigt af hvad der er bedst i den enkelte situation.

Udover at få låse og vinduer sikret, kan det også være en idé at få installeret alarm eller anden sikring, hvis du som privat har behov for det. Der findes mange forskellige type sikringer, så det er værd at undersøge de mange muligheder, for at finde ud af hvilken sikring der passer bedst til dine behov. Ofte vil en anden, men overset sikkerhedsforanstaltning være et tæt forhold til naboerne, som kan kaste et ekstra blik på hus eller virksomhed, hvis der i perioder er tomt og ekstra risiko for uønskede gæster.

Ny bolig? Tag stilling til låsene!

Der er få ting, der er mere irriterende end at komme hjem og have glemt nøglerne. Med en låsemand i Lyngby kan du få lavet nøglekopier til alle dine behov, så du kan undgå at komme hjem til låste døre. Du kan også få lavet nøgler til andre, f.eks. til dine forældre eller til naboerne, så de kan komme ind og passe din bolig, hvis du skal være væk.

En anden ting som det er værd at have med i tankerne, er hvad der sker hvis nogen bryder sig ind i din bolig. Der kan være flere grunde til at nogen bryder sig ind, men det er ofte fordi de har en nøgle til din bolig, fordi låsen er slidt eller forældet, eller fordi sikkerheden overordnet bare er for lav omkring boligen. 

Det kan være at der ikke er sikkerhedsanordninger monteret på kældervinduer, terrassedøre, vinduer eller andet – eller også kan låsene i sig selv bare være så gamle, at de for en tyv med det rette udstyr er nemme at bryde op. Er tyven først kommet ind, så kan en ekstra lås i bunden af døren eventuelt sikre, at store genstande ikke kan bære ud via denne, hvilket også forsinker arbejdet .

En låsesmed i Lyngby kan hjælpe med at sikre din bolig eller din virksomhed. Hvis du har værdier i bolig eller i virksomheden, bør du derfor sørge for at have en god sikring på, så du kan undgå at blive ramt af tyveri. For den almene dansker er låsesystemer med en alarm ofte nok, men for boliger eller virksomheder med ekstra værdifulde varer, møbler eller andet, kan ting som røgslør, videoovervågning eller andet være en idé. 


Nye låse til din bolig? Vælg en låsesmed på Frederiksberg

Med nøglerne til den nye bolig på Frederiksberg i hænderne, er det næppe låsesystemer og sikring som er det første der strejfer tankerne. Renovering, maling, møbler og andet interiør er langt sjovere, hvorfor det ofte er netop dette vi kaster os over. Selvom boligen eller virksomhedens lokaler ofte sikrer størstedelen af de ting vi holder af, så er der generelt en tendens til at “glemme” denne del – lige indtil den dag der kommer uventet besøg. Dette kan ændres ved et hurtigt besøg af en låsesmed på Frederiksberg.

Find en låsesmed her.