Skift de gamle tagplader ud med cembrit eternittagplader

Sponsoreret indhold

Hvis dit nuværende tag har levet sin tid ud og trænger til at blive skiftet ud, så kan du med fordel vælge at skifte det til cembrit eternit tagplader. Eternittag er en god løsning, fordi materialet er både billigt og brandsikkert. Det er derfor også en af de mest populære valg i Danmark, når det kommer til tagmateriale. Du bør derfor også overveje, om det er den vej, du skal gå, når dit gamle tag skal udskiftes.

Når du skal finde nogle gode eternittagplader, kan du med fordel søge efter en god forhandler på nettet. Det kan være svært at finde det bedste tilbud, hvis du skal søge i et hav af forskellige butikker. På nettet kan du derimod få et hurtigt overblik over mulighederne og på den måde finde den forhandler, som bedst opfylder netop dine behov.

4 grunde til at cembrit eternit er et valg til dit tag

Hvis du er i tvivl om, hvilket materiale du skal bruge til dit nye tag, så bør du kende nogle af de fordele, der findes ved cembrit eternit. Det kan være med til at gøre din beslutning en hel del nemmere. Her er der derfor 4 grunde til, at du bør vælge cembrit eternit.

  1. Cembrit eternittag er hæmmende over for brand. Det at materialet er branddæmpende er en af de helt store fordele ved eternit. Det betyder nemlig, at du kan føle dig rolig og tryg, når du bruger materialet til dit tag.
  2. Det er modstandsdygtigt over for dårligt vejr. I Danmark kan dårligt vejr desværre ikke undgås, og derfor er det en stor fordel at have et tag, som kan håndtere det. Eternit er lavet af fibercement, og det er fibrene, som gør det holdbart i vind og vejr.
  3. Det kræver ingen vedligeholdelse. I modsætning til mange andre materialer, så kræver eternit ingen vedligeholdelse. Det betyder, at du har et tag, som holder dig i mange år fremover uden, at du skal bruge tid på at fikse og rense det.
  4. Det er kun lavet af naturlige materialer. Fibercementen, som bruges til eternit, består af vand, cement, fibre og mineraler, hvilket alt er 100 procent naturligt.