Book en konsulent: Vælg de rigtige fliser

Sponsoreret indhold

Skal du til at sætte projekt nyt bad og fliser i gang, så kan det være svært at holde det forkromede overblik eller at beslutte sig for detaljerne. Og hvordan finder du lige ud af hvilket armatur, der bedst til dit behov i forhold til pris, holdbarhed og kvalitet? Hvilke klinker eller fliser til badeværelset passer til dig og din families hjem? Er I en børnefamilie, skal de kunne tåle lidt af hvert, mens nogen sagtens kan vælge de mere sarte fliser, der kræver vedligeholdelse. Det handler også om, hvor meget arbejde, du har lyst og tid til at lægge i dit badeværelse efter renoveringen. Der er altså en del forskellige behov, der spiller ind, når du skal vælge de helt rette fliser eller klinker til dit badeværelse.

Og ligesom så mange andre ting i livet, er vi ikke gode til alt. Derfor er der ingen skam i at bede om hjælp fra folk, der faktisk ved noget om det. Her kan det være en fordel at tage kontakt til en konsulent, der kan rådgive dig om bad og fliser og hjælpe dig på vej med det bedste valg til dine behov. For de kender produkterne rigtig godt og vil let kunne pege dig i den rigtige retning – også inden du forelsker dig i de smukke marmorfliser, der desværre også er meget sarte.

Få styr på dine behov og få god rådgivning

Den bedste rådgivning gives under de bedste forudsætninger. Og de bedste forudsætninger er for en bad- og flise-konsulent, at du véd nogenlunde, hvad dine behov er. Ting, der er gode at tage til overvejelse, er blandt andet:

  • Skal klinkerne eller fliserne kunne holde til vand, der tørrer selv?
  • Må der komme ting som tandpasta, sæbe og andet på gulvet?
  • Skal de kunne holde til sko og andre genstande uden at få store ridser?
  • Må de gerne kræve særlig pleje eller skal det bare være nemt?

Har du styr på dette er du allerede godt på vej til at vælge de rette klinker til dit nye badeværelse.