Få støtte med krykker

Sponsoreret indhold

Når alderdommen begynder at sætte ind, kan du have brug for ekstra støtte og hjælp fra andre til at klare de daglige ting eller hjælpe dig i bestemte situationer. Heldigvis kan du dog også i Danmark i dag få flere forskellige former for hjælpemidler til at få en så god og problemfri hverdag som muligt. Mange ældre vælger at gå med stok eller rollator for at kunne komme nemmere rundt i deres hjem eller til at gå mere sikkert udenfor. Det er begge gode redskaber og fungerer rigtig fint for nogle mennesker. Som et alternativ kan du dog også vælge imellem et bredt udvalg af krykker.

Stort udvalg af krykker

Men hvad er så fordelen ved at investere i en krykke eller med andre ord en krykkestok i stedet for de andre hjælpemidler? En stor fordel ved at investere i en krykke er, at du undgår at få ondt. En krykke giver dig nemlig mere støtte på armen, hvilken er med til at give stabilitet, når du bevæger dig rundt udenfor og indenfor. På den måde får du dermed følelsen af mere sikkerhed. Fordi krykkens fordel er at give dig god støtte, skal den selvfølgelig også passe helt perfekt til dig. Du skal have en krykke, der kan give dig lige præcis den støtte, som du har behov for i hverdagen. Ved krykker har du flere valgmuligheder:

  • Du kan få krykker, der kan klappes sammen
  • Krykkerne kan reguleres
  • De kan være tilpasset til både høje og lave personer

Hjælp din skade

Gangbesvær kan komme af mange ting. Nogle gange er det alderen, der trykker, men du kan også have brug for den ekstra støtte fra krykkerne på grund af en skade. Specielt hvis du har en skadet fod eller hofte, kan du få meget ondt af at bevæge dig rundt uden en form for støtte. I disse tilfælde er krykker en rigtig god investering. De hjælper dig med at flytte vægten væk fra hoften eller foden og op på armen i stedet. På den måde undgår du at belaste din skade alt for meget, når du går rundt.