Derfor bruger jeg Lancôme mascara

lancôme makeup

Jeg har fået en del henvendelser, hvor folk har spurgt, hvad jeg bruger af mascara og andet makeup. Først og fremmest vil jeg lige sige tusind tak for alle de søde henvendelser og lykønskninger med vores forlovelse. K og jeg er enormt glade og glæder os helt vildt, til brylluppet er på benene. Når det så er sagt, vil jeg komme til sagen. Når det kommer til skønhedsprodukter, går jeg ikke på kompromis med kvalitet. Jeg giver gerne et lidt større beløb for hudpleje- og makeupprodukter, hvis det gør en forskel. Det gør det med min Lancôme mascara – og jeg er da glad for at det kan ses.

nete-amalie2

Lancôme mascara vs. billig mascara

Jeg har også været på SU engang. Dengang brugte jeg også billigere mascaraer, og jeg købte dem altid i supermarkedet, hvor de var billigst. Min mascara var dog det første, der fik en opgradering, da jeg fik en lidt højere indtægt. Jeg havde læst om Lancôme mascara på nettet og har altid kendt til brandet, men jeg fik først købt mig en Lancôme mascara i starten af 20-års alderen.

Jeg kunne mærke øjeblikkelig forskel, allerede inden jeg var færdig med at lægge min mascara. Jeg plejede at bruge enormt lang tid på at lægge mascara om morgenen – ganske enkelt fordi, der ikke kom nogen effekt.

lancome hypnose mascara

Jeg bruger den mascara, der hedder Lancôme Hypnose. Med den oplever jeg øjeblikkelig effekt, og det tager mig kun den halve tid eller mindre at lægge makeup om morgenen.Det betyder altså utroligt meget i en travl hverdag. Faktisk kræver det heller ikke lige så meget mascara, fordi effekten er så meget bedre. Det er måske ikke engang helt fair at sige, at det er dyrere at bruge Lancôme mascara.

Selvfølgelig bruger jeg ikke kun Lancôme mascara. Der skal flere skønhedsprodukter til for at skabe et look, som var det taget ud af et modeblad. De fleste af mine skønhedsprodukter er faktisk fra Lancôme. Så dem vil jeg også lige dele med jer.

 

Jeg bruger både Lancôme makeup og parfume

Udover min Lancôme mascara, bruger jeg også en eye palette, eyeliner og øjenbrynsmascara. Alt sammen er fra det lækre franske brand. For at bevare en fugtig og blød hud bruger jeg også Lancôme creme. Jeg bruger både en øjencreme hver morgen og en natcreme, inden jeg går i seng. Skønhed tager tid, ja. Derfor er det også en fordel at vælge de effektive produkter.

lancome la vie est belle

Jeg vil slutte af med at nævne min daglige parfume, selvom effekten af den af naturlige årsager ikke kan dokumenteres her på bloggen. I mine øjne er der ingen grund til at gå med parfume, medmindre den er god. Min Lancôme La Vie Est Belle parfume er både frisk, og så har den en skøn, blomsteragtig duft. Du kan ganske enkelt dufte, at den har været dyr.

Min pointe i dette indlæg er meget simpel. Uanset om du er til Lancôme eller noget helt andet, så vil jeg anbefale dig at bruge lidt flere penge end ellers på dine skønhedsprodukter. Her kan det altså virkelig siges, at jo dyrere det er, jo bedre kvalitet. Jeg vil altså anbefale dig at finde et andet sted at spare, hvis du gerne vil have et look, som var det taget ud af et modeblad.

XOXO, Nete-Amalie