Ungdomsrejse til Alanya

Alanya

Er du til sol, pool, party og glade unge mennesker? Så kan jeg garantere dig for Alanya er stedet for dig og dine venner. Jeg var i Alanya i sommers og jeg havde den bedste sommerferie i mit liv. Jeg ved der er mange, der ligesom jeg gjorde, overvejer at tage en ungdomsrejse med venner. Men der er efterhånden så mange forskellige mange forskellige steder du kan tage hen. Derfor har jeg valgt, at skrive dette blogindlæg, i håb om jeg kan inspirere nogen af jer. Jeg har været på en håndfuld forskellige ungdomsrejser efterhånden, jeg har derfor en masse, at sammenligne. Vi er en flok drenge, der tager du og rejser sammen hver sommer. Der 3 altid kriterier der skal være opfyldt når vi leder efter rejser, der skal være sol, pool og party. Hvis der er sat flueben ved de tre ting, så kan det ikke undgå, at blive en vild tur.

Vi har mange gange haft Alanya op og vende, når vi har diskuteret ferie. Men af en eller anden grund, endte vi altid andre steder. Jeg tror det hang sammen med, ingen af os drenge, havde været i Alanya før, så vi vidste ikke rigtig hvad vi skulle forvente, hvis du tog dertil. Det var altid nemmere, hvis en af os havde været et sted før, som var godt også kunne anbefale det, til os andre. Men i sommers besluttede vi os så for, at nu skulle vi prøve det og det er vi lykkelige for nu, at vi gjorde.

Vi havde det vildeste ungdomsrejse. Alanya er en stor fest, i den ende hvor alle de unge holder til. Hvilket leder mig videre til, det jeg synes der gør Alanya unik fra andre lignende byen, nemlig kulturen. Hvis man om dagen, ikke kan holde ud, at ligge i varmen mere, byder byen på utroligt mange seværdigheder. Der er noget for alle.

En uge med fuld fart på  

Vi valgte, at købe vores rejse gennem DUF-rejser, som har mange billige rejser til Alanya. Vi har altid rejst, med DUF fordi man får meget mere ud af sin ungdomsrejse. I løbet af en uge, har du arrangeret en masse events for alle unge. Det starter med velkomstfest den første aften, derefter tager det fart. De efterfølgende dage byder på kæmpe pubcrawls, skumfest, partybåd og jeg kunne blive ved. Jeg kan kun anbefale, at tilkøbe festpakkerne. Det er den eneste måde du får den fulde oplevelse. Jeg er specielt fan, af partybåden, det var noget af det vildeste jeg længe har prøvet. Fri bar på åbent hav, en kæmpe båd proppet med festglade mennesker og privat DJ, hvad mere kan man ønske sig? Det er helt sikkert med til, at fuldende oplevelsen.

De har ansat en masse guider, som er med til, at sparke alle festerne i gang. De kommer rundt og henter folk på hotellerne og sørger for, alle er samlet til alle events. De kan også godt finde ud af, at feste igennem, de første der kommer og de sidste der går.