Den vigtige bryllupsmenu er kommet på plads

bryllupsmenu

bryllupsmenu

Bryllupsplanlægning er stressende! Pyha, sjovt er det nok i starten, men så bliver det også noget af en krig. De af jer, der har fulgt med her på bloggen, ved at jeg jo skal giftes med K til sommer. Vi skal giftes d. 11. august, og nu har jeg endelig styr på følgende: Min kjole (den får I dog ikke at se endnu), lokationen, bordplanen og nu også en bryllupsmenu. Det er så dejligt at få overstået.

Bryllupsmenu gennem Naturli’vis

Jeg har sammen med K (her havde han faktisk noget at sige) sammensat en bryllupsmenu gennem Naturli’vis. Det var faktisk K, der foreslog dem. De udbyder nemlig også frokostordninger til firmaer, og i hans virksomhed bruger de dem som frokostordning. Ifølge K er det en helt fantastisk frokostordning med varieret mad. De er flest mænd på hans arbejdsplads, så der skal være mad til mange. Det er der også, siger han, og de er alle sammen meget tilfredse med deres frokostordning.

Så jeg blev hurtigt overbevist. Hvis de kan lave mad til mange sultne mænd og gøre dem mætte, så kan de også gøre alle mine 100 gæster mætte med deres bryllupsmenu. K og jeg fik sammensat en lækker bryllupsmenu sammen med Naturli’vis. Jeg har som regel ret høje krav, når det kommer til mit bryllup, men jeg er meget tilfreds. Vi har fået sammensat en bryllupsmenu, der har lidt af det hele. Der er noget for alle, så jeg er sikker på, at selv børnene nok skal finde noget, de kan lide.

En bryllupsmenu med 3 retter

En bryllupsbuffet skal som minimum bestå af 3 retter, hvis du spørger mig. Derfor består vores bryllupsmenu selvfølgelig af en forret, hovedret og en dessert. Til forret skal vi have noget lækkert råmarineret laks med limedressing og salater og brød til. Hovedretten anrettes som en bryllupsbuffet med en masse lækre retter. Der er både lidt oksekød til mændende og en masse lækre salater til kvinderne. Til dessert tallerkenanrettes der en ostetallerken og en desserttallerken. Vi skal have en brownie med saltkaramel. Min absolut yndlingsdessert, så det er vist meget godt, at jeg er kommet ned i kjolen til den tid.

Min – eller vores – bryllupsmenu er altså endelig kommet på plads, og det er SÅ dejligt. K er tilfreds, så længe maden er lige så god som i hans frokostordning. Jeg tror, den er mindst lige så god. Det er i hvert fald en bryllupsmenu, jeg kan stå inde for og vil være stolt af at servere for mine gæster.

Så mangler jeg bare at vælge stel. Og bordpynt. Og sko. Ej men, jeg bliver jo aldrig færdig. Til gengæld kan jeg trøste mig selv med, at hvis alt går galt, og jeg spilder rødvin på min kjole, så bliver det stadig en fantastisk dag. For det vigtigste er, at jeg skal udvise min kærlighed til min eneste ene. Her mener jeg min bryllupsmenu. Måske også lidt K.

XOXO, Nete-Amalie