Køb af ejerbolig

Ejerlejlighed Amager

Det er rent ud sagt pisse svært, når man skal ud og købe bolig for første gang. Der er så mange ting, som man skal tage højde for. Det er en kæmpe beslutning der skal tages. For langt de flestes vedkommende, betyder køb af ejerbolig, lån i banken. Det er en lang beslutningsprocess, du som køber går igennem. Det er ikke en beslutning, du tager fra den ene dag til den anden. Mange ejendomsmæglere tilbyder køberrådgivning. Det er noget, der er højst anbefalelsesværdigt. Hos de fleste er det en gratis service, i forbindelse med boligkøbet.

Jeg stod selv for et lille års tid siden og skulle købe bolig med min kæreste. Vi havde efter lange overvejelser, besluttet os for at købe noget sammen. Vi var aldrig i tvivl om det skulle være en ejerbolig. Vi var ikke interesseret, i hverken leje eller andel. Det var der flere årsager til, men det er et rigtigt godt tidspunkt, at købe ejerbolig i øjeblikket. Boligmarkedet har været stabilt de sidste par år, det forventes at forblive sådan, minimum de næste par år. Det gør det ekstremt attraktivt at købe, fordi ejerboligen næsten med sikkerhed vil stige i værdi.  

Den perfekte ejerlejlighed på Amager

Efter vi havde taget beslutningen omkring vi skulle købe ejerbolig, så skulle vi finde ud af hvor vi skulle bo. Heldigvis var vi begge enige om, at vi skulle bo på Amager. Det gjorde processen en del nemmere. Vi kontaktede derfor Amager Bolig, som er en af de førende ejendomsmæglere på Amager. Der gik kun en uge efter vores første møde, før ejendomsmægleren havde fundet to ejerlejligheder Amager. Begge ejerlejligheder opfyldte de krav, vi havde til vores kommende bolig. Forskellen på dem var, den ene lå i Dragør og den anden ved Amagerbro.

Hverken min kæreste eller jeg, havde forestillet os at skulle bro i Dragør. Selvom ejerlejligheden var i flot stand og lå godt, så kom det aldrig på tale. Heldigvis viste det sig, at ejerlejligheden på Amagerbro, var helt perfekt. Den lå på 3. sal med tilhørende altan, en stor altan vel og mærket. Det var en af de vigtigste ting for vores kommende, at have en stor altan. Derudover ligger ejerlejligheden også tæt på, både bus og metro. Der gik derfor ikke længe før, vi tog beslutningen om at købe den.

Nu har vi boet i vores ejerlejlighed Amager, i snart et år. Vi er super lykkelige over, at bo her stadig. Ydermere er vores ejerlejlighed allerede steget i værdi, efter kun et år. Det var præcis, som vi havde håbet på. Nu håber vi bare på, at den bliver ved med at stige i værdi, så vi kan få noget endnu større en dag. Vi har derfor tilmeldt os, Amager Bolig’s køberkartotek. Her bliver vi underrettet, hver gang der er noget interessant til salg. Ikke fordi vi skal købe lige nu og her, men det er altid godt at være opdateret på, hvad der sker på boligmarkedet.