Så har jeg fået købt mig en ny seng

Jeg har besluttet mig for, at det er på tide at købe en ny seng. Forleden dag sad jeg og kiggede rundt på nettet og så på Facebook en artikel der anbefaler at man skifter sin seng ud, hvis den er ældre end 10 år.

Jeg måtte erkende, at min seng nok er noget over 10 år gammel og jeg begyndte derfor at researche efter en ny seng på nettet. Til at starte med synes jeg det var svært at danne sig et overblik over de mange muligheder og i forbindelse med køb af ny seng fandt jeg frem til, at det åbenbart ikke er lige til. Der skal tages stilling til mange ting, ikke mindst om det skal være kontinentalseng eller elevationsseng, og i hvilken farve, hvilke ben og med hvilken topmadras. Puha…

Heldigvis faldt jeg over en test af senge, der giver et godt overblik over de forskellige senge typer og tester forskellige senge op mod hinanden. I den senge test faldt jeg over en rigtig lækker seng fra Tempur. Men med en pris på 44.999 kr. måtte jeg desværre erkende, at prisen var langt over mit budget.

I samme test faldt jeg dog også over en Luksus Kontinentalseng fra brandet Norland, som har fået anmærkningen ”bedst i test” og ”mest værdi for pengene”. Denne seng så meget flot og lækker ud, og jeg researchet rundt på nettet og fandt frem til, at netop denne seng også havde fået rigtig gode anmeldelser andre steder. Prisen på denne seng var dog også lidt over mit budget og koster 24.495 kr. Men hey! Hvis man har en seng i 10 år, så er det selvfølgelig også kun omkring 200 kr. om måneden for at sove rigtig godt.

nordlux kontinental seng
Norland Luksus Kontinentalseng er en Dansk produceret seng og kommer med hele 25 års garanti på ramme og fjederbrud.  Det er et relativt nyt brand, men ikke desto mindre tror jeg, at det er en rigtig god seng. Den har i hvert fald fået mange gode anmeldelser og andre der har købt den virker rigtig glad for den. Jeg havde lyst til at købe sengen med det samme, men havde desværre ikke lige 24.495 kr. på kontoen. Derfor blev jeg enig med mig selv om at spare op til den ?

Her forleden sad jeg og så TV, og tilfældigvis var der en reklame for lige netop denne seng sat ned til 10.995 kr. hos Sengetid! – Hvor heldig har man lov til at være. Jeg gik ind på deres hjemmeside og så samtidig, at de tilbyder rentefri finansiering. Så nu kan jeg få mig en ny seng uden overhovedet at skulle have én krone op af lommen her og nu. Ja faktisk kan jeg afbetale sengen for kun 252 kr. om måneden!

Så jeg ansøgte om den rentefri finansiering og bestilte herefter sengen med det samme. Jeg glæder mig vildt meget til at få min nye seng. Norland Luksus Kontinentalseng virker som er sindssyg godt køb, og jeg ser virkelig frem til at få en god nattesøvn.