Hvor køber du påskegaver til dine medarbejdere?

Påskegave

Vi skriver midt februar i kalenderen og det betyder også at påsken ligger lige om hjørnet. Påsken er en højtid der altid har været kendt for gækkebreve og påskeæg. Det er specielt noget det yngre segment glæder sig til i hvert fald. Men påske er faktisk også den perfekte anledning til, at anerkende dine medarbejdere. Det kan du gøre med en påskegave. Ligesom med firmajulegaver, er påskegaver blevet en mere populær form for firmagave, specielt de seneste år. Det kan de bl.a. mærke hos Promotionmakers, hvis salg af påskegaver stiger år for år. Promotionmakers er en webshop, som er kendt for salg af diverse reklameartikler, som logo slik, nøglesnore og tøj med logo, men også påskegaver. For nogle år tilbage valgte de at åbne op for salg af netop påskegaver, for at prøve det af. Siden der er det kun gået én vej.

Påskegaver er stadig ikke på niveau med firmajulegaver og det kommer de nok aldrig. Men hos Promotionmakers er de også af den overbevisning, at det ikke kan sammenlignes. Firmajulegaven vil altid være den største. Men påskegaven kan noget andet end julegaven. Påsken forbindes med nogle andre ting og derfor er det en helt anden type gave. En påskegave i 2019 er typisk noget til den søde tand. Det kunne være et chokolade påskeæg eller et marcipanæg. De seneste år er det også blevet mere og mere populært med påskeøl, champagne eller rosévin. Med andre ord er det ikke materialistiske ting, som det godt kan være med andre gaver. Derfor er en påskegave noget helt unikt.

Om du har erfaring med at give påskegaver til dine medarbejdere eller om du overvejer at kaste dig ud i det for første gang i år, så er Promotionmakers.com det helt rigtige sted at starte. Promotionmakers har som sagt nogle års erfaring med salg af påskegaver. Deres sortiment bliver bedre og større år for år. De er dygtige til at forudse, hvad efterspørgslen bliver det kommende år. 2019 er ingen undtagelse. Promotionmakers har proppet deres påskegave sortiment med en masse lækkerier. Alt fra eksklusive påskeæg i fornemme indpakninger til udsøgte champagner og lækre påskeøl.

Køb dine påskegaver i god tid

Et godt råd jeg gerne vil give videre er, at du skal købe dine påskegaver i god tid. Typisk når du køber påskegaver til dine medarbejdere er det større partier. Større partier betyder også større chance for, at lageret ikke er tilstrækkeligt. Specielt hvis du har intentioner om, at give den samme påskegave til alle. For at være sikker på, at du kan få et større parti af samme påskegave, vil jeg anbefale dig at være ude i god tid. Det er også med til at sikre du får præcis den påskegave du gerne vil have og ikke skal gå på kompromis pga. en bestemt vare er udsolgt. Promotionmakers forsikre dog, at der er nok påskegaver på lager til alle. Men med påsken lige for døren er det ved at være sidste udkald for bestilling, så se at komme i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *