Med smykker fra Georg Jensen, går du aldrig galt i byen

Gave

Som titlen meget nøjagtigt indikerer, så er Georg Jensen muligvis det mest klassiske og oplagte valg, når du som mand står, og grubler over, hvad du skal købe til kæreste i fødselsdagsgave, julegave, årsgave eller hvis du blot ønsker at forkæle hende, du holder aller mest af. Georg Jensen blev grundlagt i 1904, og er kendt for deres fremstilling af smykker. Den dag i dag, er Georg Jensens smykker kendt i hele verden. De meste kendte serier er Daisy – som også er kendt som marguerit smykker – og Fusion, som længe har været blandt de bedst sælgende smykker hos Georg Jensen. I dag har Georg Jensen nogle flere butikker en flagskiber i København. Med et smykke fra Georg Jensen, så køber du ikke blot et smykke, men en historie som strækker sig over en 100-årig periode. Smykkerne er populære hos unge såvel som ældre, og er kendetegnet ved at være enkle og elegante. Georg Jensen Marguerit bæres af Dronning Margrethe, og sættes derfor i forbindelse med det danske kongehus. Siden befolkningen så Dronningen bærer Daisy smykkerne, er kollektionen blevet et ikon og en kæmpe succes. Den unikke håndværksmæssige kvalitet, og det fokus der er på det tidløse og æstetiske design, pryder de flotte smykker. Desuden er designet en forening af funktionalitet og skønhed, som er filosofien bag Georg  Jensens smykker. Kollektionen Daisy er som sagt inspireret af margueritten, som er Danmarks national blomst. 

Georg Jensen er som sagt blevet verdenskendt for kollektionen Daisy, som er inspireret af margueritten. Siden 1940’erne har Daisy været et nationalikon, og kollektionen bæres af kvinder i alle aldre. Selve marguerit ringen er i sølv eller forgyldt sølv. Derudover består serien af vedhæng, ørestikker, ørehængere, halskæder og armbånd. Nogle af produkterne har en diamant i midten af blomsten. Den feminine blomst er et sikkert hit, og findes ofte på gavebordet, om det er til konfirmanden, studenten eller den voksne kvinde. Margueritsmykkerne er stilfulde og tidløse i deres design, og mange har et specielt forhold til Georg Jensen Marguerit smykker. Et smykke fra Georg Jensen er et smykke, som mange mennesker vil have glæde af, og den suveræne kvalitet på de flotte smykker, gør det muligt at nyde dem med lige stor glæde i mange år. 

Så skal du snart deltage i en stor begivenhed, hvor du ønsker at medbringe en ekstraordinær samt speciel gave, eller vil du blote forkæle kæresten lidt ekstra her ved Valentines Day, så går du aldrig galt i byen med Georg Jensen Marguerit smykker. Du finder et stort udvalg af Daisy kollektionen samt de andre kollektioner fra Georg Jensen hos Smykkedillen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *