Indret dit hjem med flotte møbler fra Vitra

Sponsoreret indhold

Går du og drømmer om elegante, stilfulde møbler, der kan tilføje lige dén ekstra særklasse i dit hjem? Så bør du overveje at købe møbler fra Vitra. Vitra er schweizisk familieejet møbelfirma, hvis design både er kendt inden for arkitektur såvel som inden for møbelindustrien. Med et stort produktsortiment inden for mange forskellige møbler kan du kombinere dem indbyrdes og danne en rød tråd igennem hele dit hjem.

Et stort udvalg af forskellige design

Vitra har et bredt sortiment indenfor både møbler, belysning og tilbehør. Et udpluk af de mest udbredte er:

  • Eames – et af de mest kendte kollektioner fra Vitra. Her finder du bl.a. deres famøse kollektion af eames stole, der fås både i glasfiber og plastik. Du kan få dem i mange forskellige farver, så du kan bruge dem til at skabe kontrast og dynamik i din spisestue, på dit kontor m.m. I øvrigt kan du få knagerækker i samme design. Udover de famøse eames stole finder du også stole i japansk design som fx butterfly stolen.
  • Isamo Noguchi – et japansk design inden for belysning, hvis oprindelse rækker helt tilbage til 1950’erne. Det tidløse design kendetegner disse papirlamper, der både har en vis funktionalitet og samtidig er en fryd for øjet. Det dæmpede lys skaber hygge og harmoni i omgivelserne omkring dem. De fås både som bord- og gulvlamper.
  • Vægure – inden for Vitra finder du unikke vægure, der kan få både farver og dynamik ind i dine rum. Dette kan have en forfriskende effekt til sammenligning med de traditionelle ure.

Fornyet kvalitet og status til boligindretning

Igennem et udvalg af kvalitetsmøbler- og belysning formår Vitra at tilføje lige dét ekstra til sine design, så de fremstår unikke og eksklusive – både alene og i kombination med andre møbler. Noget så simpelt som en papirlampe får igennem sin unikke historie med baggrund i den japanske billedhugger både dybde og karakter, der tilsammen danner rammen for en original fortælling bag værket. Vitra fremstiller møbler med historie – og det er noget, der for alvor har betydning i moderne boligindretning.