Investering for kvinder – måske noget for du og jeg?

Kvinder og investering

Sponsoreret indhold

Det her skal ikke være et slag for, at mænd skal jordes og kvinder skal frem i verden. Tværtimod så er det i alt sin simpelhed en beretning om, at vi kvinder også kan bevæge os på områder, der tidligere har været tungt besat af jakkesæt og slips. Det skal nemlig handle om investering i eksempelvis aktier. Særligt skal det handle om investering i aktier, set fra en kvinde OG en begynders synspunkt – for det er hvad jeg netop har været igennem.

Min nylige interesse for investering – fremtiden skal sikres

Jeg faldt lidt tilfældigt over investering, da der i fjernsynet blev sendt en udseendelse omkring at gå tidligere på pension, samt at investere til sin alderdom. Jeg blev hurtigt fascineret af de medvirkende, såvel mænd som kvinder. Det gik op for mig, at investering kan gøres forholdsvis simpelt – faktisk kan det nærmest automatiseres!

Arbejdet kaldte dagen efter, men aftenen blev brugt på internettet. Jeg fik bestilt et par gode bøger, men faldt ligeledes over et par gode hjemmesider. Blandt andet hjemmesiden investeringsliv fangede min interesse. Her formidles viden om investering, så selv begyndere kan være med. Der er desuden lavet deciderede indlæg for netop os begyndere.

Jeg fik hurtigt læst et par artikler, men har fortsat min første investering til gode. Jeg føler jeg får bedre styr på det hele, men har ligeledes altid været typen der vil være meget inde i et emne, før jeg tør kaste mig ud i det. Jeg tænker at det første mindre beløb placeres, næste gang lønnen tikker ind!


Hvad er mit mål med investering?

Jeg er vild med ideen om, muligvis at kunne gå ned i tid på arbejdet, så der i fremtiden er ekstra tid til både børn – og måske endda børnebørnene? Jeg er fortsat ung, hvorfor der er mange år til at pengene eventuelt skal bruges. Derfor er der god tid til at de kan stå og vokse – stille og roligt. Jeg sørger selvfølgelig for at lave et par kontinuerlige indlæg, så i kan følge med i rejsen. Følg gerne med her på bloggen!