Favorit Georg Jensen smykker

Sponsoreret indhold

Med Georg Jensen smykker får du ikke bare smukt design. Du får tidløst design, der kan give videre fra generation til generation, og som vil forblive moderne, elegant og eksklusivt for kommende generationer. Derudover får du selvfølgelig også eksklusive smykker, der er fremstillet af nogle af de bedste materialer, herunder 18 karat guld og sterling sølv. Læs med her og bliv inspireret af vores favorit Georg Jensen smykker.

De tidsløse smykker i Georg Jensen Infinity smykker

Designeren Regitze Overgaard står bag de tidsløse og smukke Georg Jensen smykker i Infinity kollektionen. Smykkerne er et symbol på uendelighed og derfor er hvert smykke designet som uendelighedstegnet, der også ligner et 8 tal. Dette er nemlig smykker, som kvinder skal kunne bære med sig gennem hele livet og måske endda også i deres børns liv. Det er tidsløst design, der inspirerer kvinder til at reflektere over fortiden og fremtiden. 

Halo – moderne og trendsættende Georg Jensen smykker

En af de nyere kollektioner af Georg Jensen smykker er Halo kollektionen, der blev designet af Sophie Bille Brahe i 2018. Smykkerne har et underspillet og sofistikeret udtryk, som nogle ville beskrive som en form for yndefuld elegance. Alle smykkerne i kollektionen er fremstillet i 18 karat guld og funklende diamanter. En tidløs moderne og trendsættende smykkekollektion. 

De mest populære Georg Jensen smykker: Daisy smykkerne

Georg Jensen Daisy smykkerne er en af de mest populære smykkekollektioner af Georg Jensen. Smykkerne er designet efter den fine marguerit blomst, i 18 karat guld eller sterling sølv. Det elegante design er både friskt, sødt og minimalistisk, og derfor tiltaler det kvinder i alle aldre. Det første margueritsmykke var en broche, der blev designet til Kronprinsesse Ingrid og Kronprins Frederik’s bryllup i 1935, og senere givet til Dronning Margrethe, der i dag bærer brochen med stolthed.