Køb et plankebord til dit hjem

Sponsoreret indhold

Er det ved at være tid til at forny spisestuen, eller er det gamle spisebord bare blevet godt slidt? Så er der et hav af muligheder, du kan vælge imellem. Og det kan være så svært at vælge det helt rette bord, når der er så mange forskellige spiseborde. For at gøre det lidt lettere for dig, kan jeg komme med en anbefaling. Tag et kig på plankeborde. Her får du et lækkert bord i et flot design som samtidig er vildt holdbart. Jeg købte mit plankebord hos Hipstory og har ikke fortrudt det siden. Det er det bedste spisebord, jeg har haft og det passer perfekt ind i mit hjem. Når du køber et plankebord, kan du være helt sikker på at du ikke vil fortryde det. Er du typen, der gerne vil se bordet for dig selv, inden du køber det, kan du jo altid tage et kig forbi ét af deres showrooms i København, Århus eller Odense. 

Design dit eget plankebord

Har du behov for et plankebord i specielle mål eller vil du bare gerne sætte dit eget præg på dit nye bord, så kan du designe dit helt eget plankebord hos Hipstory. Her kan du vælge om det skal være bølget eller lige i præcis den længde, du ønsker og har plads til i din bolig. Du vælger selv om bordbenene skal være i sortlakeret bøg eller ubehandlet egetræ. Har du selv nogle bordben eller et stel, der vil passe perfekt til plankebordet, kan du også vælge at få det helt uden ben. På den måde får du dit drømme bord. Plankebordet er lavet af lækkert, mørkt fyrretræ, som selvfølgelig er behandlet med vandafvisende voks, så det kan tåle at du spilder vand på det.

Hos Hipstory kan du også få andet end bare plankeborde. Er du f.eks. på udkig efter et nyt sofabord, som kan matche dit lækre plankebord og fuldende din stue, kan du også fået et lækkert sofabord i samme stil fra Hipstory. Har du brug for specielle mål, kan du også designe det helt selv, så det matcher dit nye spisebord, og samtidig passer perfekt til sofaen i stuen.