Legesager i stilrent design fra Little Dutch

Pige der vander sine planter med en fin vandkande

Sponsoreret indhold

Hvis du er glad for ting og sager i stilrent design, hvor den moderne enkelthed er i fokus, så er Little Dutch helt sikkert et mærke for dig, hvis du står og skal til at købe børnesager til enten dig selv eller en bekendt. 

Little Dutch er et hollandsk brand, hvis forudsætning er legetøj i afdæmpede og stilrene farver, som leverer en moderne enkelthed til et børneværelse. Little Dutch forhandler trælegetøj, diverse bløde legesager og tekstiler – alt sammen i fine og sarte farver. Tjek Little Dutch’ udvalg ud, hvis dette lyder som lige noget for dig eller en, som du kender.

Kun matchende produkter

Hos Little Dutch går de meget op i, at alle deres produkter skal matche hinanden i farve. Dette sikrer selvfølgelig et meget flot, enkelt og afdæmpet udtryk til et børneværelse, og dette i særdeleshed hvis man vælger primært at indrette børneværelset med produkter fra Little Dutch. 

Hvis dette er tilfældet, så får man naturligvis den fulde oplevelse af den indretningsstil. Little Dutch har dog taget i betragtning, at der ikke er noget legetøj, som man nødvendigvis skal være foruden, fordi det ikke kan fås i deres stilrene og afdæmpede sortiment, så der er masser af legetøj at vælge iblandt i deres sortiment. Little Dutch er et mærke med mange forudsætninger, og dette kan også mærkes på måden, hvor på de har taget hensyn til børn og deres legevaner i designet af deres trælegetøj.

Masser af trælegetøj

Som nævnt tidligere så sælger Little Dutch masser af trælegetøj i afdæmpede farver. Trælegetøjet er dog ikke blot trælegetøj, da der er taget hensyn til under udviklingen, hvordan børn leger. Børn har en tendens til at tage ting i munden, når de leger, og det er der taget hensyn så, at børn ikke kommer til skade, og trælegetøjet tager mindst skade. 

Hermed er alt trælegetøjet fra Little Dutch malet med vandbaseret maling, så du kan være helt rolig, hvis dit barn tager trælegetøjet ind i munden. Vandbaseret maling er harmløst og gør ingen skade på dit barn. Little Dutch er et mærke med funktionelt legetøj i afdæmpede farver.