Uddannelse i kropsterapi i København

Kropsterapi er godt for min psyke                                   

Jeg ser mig selv som en rigtig livsnyder, da jeg rigtig godt kan lide at gå til kropsterapi og spa. Behandlingerne skaber påvirker mig både fysisk og psykisk når massagen bliver kombineret med det terapeutiske.

Man siger at krop og psyke hænger sammen med resten af helbredet, da alt som man oplever i hverdagen går ud over kroppen. Anspændthed, traumer og stress kan sætte sig dybt i kroppen og det kan give en ubalance og fysiske anstrengelser i hverdagen.

Det er nemt at afspejle at man har det dårligt udenpå, hvis man har det dårligt indeni. Kroppen skal modstå alt det man gør i hverdagen, både negative ting forbundet med smerte, men også positive ting, såsom wellness og massage.

Uddannelsen som kropsterapeut 

Jeg har undersøgt forskellige uddannelser indenfor wellness, fordi jeg har lyst til at være en inspirationskilde til andre, der også har prøvet at være ramt af stress og ubalance i hverdagen. En Kropsterapeut uddannelse og kropsterapi i København, kan man uddanne sig til alt tænkeligt der har med wellness at gøre. Hvis du har behov for at uddanne dig indenfor massage, zoneterapi, ernæringsterapi, osteopati, samtaleteknik eller yoga kan denne uddannelse hjælpe dig. Eller hvis du nu vil lære til kiropraktor eller fysioterapi og tage dig af muskler og led, så kan denne uddannelse være relevant for dig.

Der er også mange flere uddannelser at vælge iblandt, f.eks. indre lederskab og meditation. Mulighederne er mange og de er med til at dygtiggøre dig og klargøre dig til erhvervslivet, så du kan hjælpe andre gennem velvære.

Body All Mind uddannelsen

Denne uddannelse henvender sig til dig der vil lære om de metoder der bliver brugt fra zoneterapien, psykologien, psykoterapien, fysioterapien. Det gør at du får en grunduddannelse indenfor disse. Uddannelsen tage 2 år og kommer i moduler der er fordelt på 45-50 dage om året.

MAM Uddannelsen

Uddannelsen MAM henvender sig til dig der vil have forståelse for sammenhængen mellem kroppens fysiske og mentale plan. Den giver dig en stor forståelse for muskel og organ relationer, det gør at du bliver egnet til at tilrettelægge træninger der har direkte indvirkning på kroppens organsystem. Uddannelsen tager kun 100 timer og består af 5 forskellige moduler med 20 timer pr. modul.

Min varme anbefaling

Til sidst og ikke mindst vil jeg varmt anbefale en af disse uddannelser, det har givet mig så meget forståelse hvor vigtigt velvære er. Underviserne er så dygtige og hjælper dig til at forstå kroppens gode balance.

 

 

 

 

 

 

Xoxo, Nete-Amalie