Pift stuen op med fede plakater

Fede plakater

Nu er jeg efterhånden ved at blive en ægte københavner (endelig), og jeg nyder at cykle ned ad alle de små sidegader her om vinteren. Den friske luft og det evige liv i gaderne kan virkelig få mit humør op på selv de hårde morgener. Forleden fandt jeg nogle fede plakater online, og jeg har endelig fået dem op og hænge i min københavner-stue. Det er helt utroligt så stor en forskel, det gør!

Når stuen bliver kedelig

Her i weekenden var jeg lidt rastløs. K havde travlt på arbejdet, så jeg gik rundt derhjemme i vores dejlige lejlighed på Østerbro. Jeg elsker jo at indrette, og vi har også fået det hele på plads herhjemme, så det hele er, som jeg vil have det. Så hvorfor føler jeg pludselig, at det hele ser lidt kedeligt ud?

Jeg gik i gang med det helt store projekt, hvor jeg byttede rundt på sofaen og fjernsynet. Problemet var bare, at nu stod fjernsynet lige over for vinduet, og solen stod lige ind på det. Så det fik jeg hurtigt rykket tilbage igen. Jeg gik så online for at få lidt inspiration til at give stuen nyt liv, og på Instagram følger jeg en masse boligsider, hvor jeg finder inspiration.

Et par fede plakater kan give følelsen af et nyt hjem

Efter jeg havde surfet rundt i lidt tid, fandt jeg disse helt vildt fede plakater fra Bo Bonfils og Ib Andersen. De går begge lige i mit københavner-hjerte, og nu, hvor de er kommet op og hænge i stuen, føles min stue ny igen.

Plakat fra Bo Bonfils

Fede plakater

 

 

 

 

 

 

 

 

Plakaten hænger over sofaen i en flot sølvramme, så man lægger mærke til den, når man går ind i stuen.

Plakat fra Ib Andersen

Fede plakater

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har hængt plakaten op ved siden af mit vitrineskab, så den giver kontrast til alt mit hvide porcelæns-stel.

Jeg ved godt, at det er fjollet, at jeg allerede nu synes, min stue er kedelig. Men altså, når der bare skal et par nye, fede plakater til at give nyt liv, så synes jeg, det er okay. K blev også imponeret – han er jo en mand med stort M, og han lægger ikke mærke til, at sofapuderne har fået nyt betræk. Han lagde dog i den grad mærke til vores nye, fede plakater. Han spurgte først, hvad jeg havde lavet om, og om jeg havde malet eller købt nye møbler. Så stor en effekt kan et par nye plakater give. Min plan er at skifte dem ud med nogle andre fede plakater med jævne mellemrum. Så beholder jeg de gamle og hænger dem op igen, når de nye har været oppe lidt for længe.

Der skal ikke meget til at pifte hjemmet lidt op, når man synes, det bliver kedeligt. Et par nye, fede plakater eller et fedt maleri i en flot ramme kan gøre flere underværker, end du tror. Du kan finde et kæmpe udvalg af plakater hos Permild & Rosengreen.

XOXO, Nete-Amalie