Køb din sandwich i hos Mørkeberg & Toft

Mangler du et godt sted at købe din frokost? Eller mangler du i det heletaget bare et godt sted at hente din tak-away? Så skal du læse med her, når jeg fortæller, hvor du skal gå hen for at finde den bedste restaurant i høje-taastrup kommune.

Stedet hedder Sandwichen By Mørkeberg & Toft. Restauranten er ejet af to unge mænd, som begge har store ambisioner hvad angår mad, derfor besluttede de sig begge for at starte deres eget sted op.

Både Mørkeberg og Toft kommer fra store steder anerkendte restauranter, hvilket har gjort at de har en vis sans for detaljen, når vi snakker om mad.

Hos Mørkeberg og Toft kan du købe alt fra gourmet sandwiches til smørrebrød og ugens hverdagsret. Alt sammen det rene luksus, og dine tænder vil løbe i vand så snart du sætter tænderne i maden derfra.

Mad skal ikke kun handle om at det skal være billigt eller dyrt. Mad skal handle om at købe mad, som har haft en historie, og det har maden her. Alt bliver lavet fra bunden, selv brødet og mayo’en er lavet fra bunden. Ingen råvare er for speciel til ikke at blive lavet fra bunden. Alt kød købes fra de bedste slagtere i nærområdet og fisken bliver handlet frisk fra fiskemanden, som kommer forbi et par gange om ugen.

Alle råvare er som sagt friske, men ofte også økologiske, mange af de råvare sandwichbaren modtager er fra økologi. Du får med andre ord ikke et bedre sted på vestgenen at købe din take away.

Du kan besøge Mørkeberg og Toft på deres nye hjemmeside her http://sandwichen-taastrup.dk/