Aldrig har juridisk rådgivning været så nemt

juridisk rådgivning online

En af de ting som jeg hader allermest i denne verden, er at skulle tage stilling til vigtige dokumenter og papirer, som jeg ikke aner en dyt om. Jeg har førhen søgt juridisk rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af en lejekontrakt til beboelse, da jeg skulle fremleje min lejlighed under mit udvekslingsophold i USA.
Dengang var det ikke muligt, at søge juridisk rådgivning online, så jeg var nødsaget til at kontakte diverse advokat og jurist selskaber og forhøre mig omkring mine muligheder.

Jeg fandt hurtigt ud af, at der er stor forskel på at være advokat og jurist, selvom jeg aldrig har skænket tanken. Nogle opgaver kan sagtens varetages uden, at du behøver og være advokat, og derfor er det også oftest lidt billigere. En jurist kan altså derfor hjælpe med lidt mindre juridiske opgaver såsom lejeret, hvor både gennemgang og udfærdigelse af leje- og erhvervskontrakter er en del af deres repertoire.

lejekontrakt af bolig

Juridisk rådgivning online

Lige nu er jeg faktisk i den situation, at jeg skal til og leje min bolig ud igen, da jeg flytter sammen med min kæreste. Selvfølgelig havde jeg ikke gemt min gamle skabelon til en lejekontrakt, så jeg har fået en jurist til at lave en ny for mig. Heldigvis var processen en del lettere end sidste gang pga. den nye juridiske platform Glitnr.com.

På Glitnr er det nemlig muligt at få gratis og uforpligtende tilbud på sager fra juridiske eksperter. På den måde kan du let indhente tilbud og vælge blandt de bedste jurister. Uanset hvem du vælger, så er der en fast timepris på 750 kr., så du ikke bliver snydt.

Juridisk rådgivning online har aldrig været lettere, da deres platform er utrolig brugervenlig og intuitiv at anvende. Jeg oprettede blot en sag, hvor jeg beskrev min problemstilling og opgave, og så fik jeg straks et tilbud inden for 24 timer. Der gik blot yderligere en dag efterfølgende, og jeg stod med en skarp færdigudarbejdet kontrakt, der stemmer overens med alle boligreglerne og lovgivningen.

glitnr logo

Genialt koncept

Jeg synes det er et genialt koncept, som hjælper os dødelige igennem svære og uoverskuelige processer.
Jura er et ømt punkt for mange mennesker, og derfor kan du hurtigt fare lidt vild i junglen, men hvis du ikke har styr på sagerne, så kan det let udvikle sig til retssager, bøder og sanktioner. Det er uanset, om der er tale om en privat eller erhvervssag. Deres koncept giver alle unge iværksætter og mindre erhvervsdrivende en mulighed for, at få styr på deres dokumenter og kontrakter uden at skulle investere i dyre advokatsalærer.

Disse emner kan en jurist hjælpe med

Som sagt er der stor forskel på, hvad en advokat og jurist kan, og derfor skal du være opmærksom på hvilken type opgave eller sag du har med at gøre. Jeg har samlet her et kort overblik, over de mest væsentlige punkter, som en jurist igennem platformen Glitnr kan hjælpe dig med. Nogle af de juridiske opgaver, som en jurist kan varetage er bl.a. indenfor områderne:

Lejeret

Du kan få generel rådgivning, men også gennemgang og udarbejdelse af både private lejekontrakter og erhvervskontrakter.

Arbejds- og ansættelsesret

En jurist er ligeledes berettiget til at gennemgå og færdiggøre kontrakter, der er relateret til arbejds- og ansættelsesforhold samt opsigelse af kontrakter osv.

Selskabsret

Der kan være mange problemstillinger i forbindelse med at stifte en virksomhed eller vedligeholde. Overvejer du fx at udvide ejerkredsen eller lave nye vedtægter, så kan du ligeledes få hjælp til det på Glitnr.

Fast ejendom

Når du køber en fast ejendom, så er der mange uforudsete opgaver for dig, herunder bl.a. skøder som skal tinglyses eller salg og købskontrakter, der bør kigges igennem af en professionel.

Erhvervsret

Når du driver forretning, så er det vigtigt at have styr på NDA, aftaler samt handelsbetingelser, ellers kan det hurtigt bide dig selv i røven ved uoverensstemmelser. Sørg derfor altid for, at få en fagkyndig til at kigge dine papirer igennem.

Familie & arveret

Død, skilsmisser og andre familiekriser er ofte årsagen til en splittet familie. Derfor kan du med fordel få kigget dit testamente, ægtepagt og lignende igennem.

IT & persondataret

Persondataret er i højsædet hos EU for tiden, og der går ikke længe før den nye persondataforordning træder i kræft i 2018. Derfor bør du have styr på opbevaring og håndtering af personfølsomme oplysninger, der kan forekomme i kontrakter og dokumenter.

Der findes mange andre områder, som du kan få hjælp til, og står du og skal have løst en juridiskopgave, så kan jeg klart anbefale at anvende Glitnr til at oprette din sag.