Uendelig lange nætter kan gøres nemmere med en slyngevugge

Sponsoreret indhold

Hvis dit spædbarn har kolik, har du sikkert utrolig mange søvnløse nætter, som bare føles uendelige. Og det er da bestemt ikke sjovt, at den lille har ondt og græder i lange baner – hverken for dig som forældre, eller for den bette. Derfor kunne det måske være en idé at prøve en slyngevugge fra www.moonboon.dk. Den kan nemlig hjælpe til at dit barn får en langt bedre nattesøvn, og dermed også dig selv. Svøber du samtidig den lille, mens du vugger, så kan du næsten være sikker på, at du får forbedret dit barns nattesøvn – og din egen. Og søvn er jo noget af det vigtigste i de første mange måneder af den bettes liv, så hvorfor ikke prøve at gøre den så rolig som muligt. 

Ikke kolik, men bare en urolig baby

Der kan selvfølgelig også være andre årsager til en urolig baby, som enten ikke sover ret meget om natten eller bare ikke kan falde til ro. Det kan være refluks eller bare en baby med meget uro i kroppen. Uanset hvad der forstyrrer den lilles nattesøvn, så er det da ikke rart. Men hvad er det helt præcist at den slyngevugge gør, som får den lille til at falde til ro? Jamen slyngevugge giver den lille den samme fornemmelse, som var de stadig i livmoderen, hvilket jo var et tryg og rart sted at være. 

Der findes også en slyngevugge med motor til dig, der vugger i flere timer. 

Skulle du simpelthen være så træt om natten, når du hver gang skal op og vugge og amme i flere timer, så er noget så smart som en slyngevugge med motor måske en god idé. Så slipper du for at skulle vugge junior hver nat – det sørger motoren nemlig for. Den vugger simpelthen slyngen op og ned i rolige bevægelser, så den lille kan falde i en dyb søvn. For at den passer nøjagtig din dig og dit barn behov, så kan selv indstille hastigheden. Så er du sikker på, at den lille blive vugget, som stod du selv og gjorde det.