Værd at vide om et brystløft

Sponsoreret indhold

En brystløft behandling løfter brysterne, så de får et mere ungdommeligt udseende. Hængende bryster bliver mere og mere almindeligt jo ældre du bliver. Derudover opstår hængende bryster også i forbindelse med graviditet og amning. Et brystløft er altså et indgreb til kvinder, der er tilfredse med størrelsen af deres bryster, men bare vil have dem til at hænge mindre. I det følgende får du en kort introduktion til brystløft behandlingen.

Hvorfor få et brystløft?

Der er mange forskellige grunde til at kvinder vælger at få foretaget et brystløft. Ofte er beslutningen kommet på grund af hængende bryster, der opstår ifm. alderdom. Derudover får kvinder også nogle gange et brystløft efter graviditet og amning, hvilket også kan få brysterne til at hænge. Nogle kvinder får dog også et brystløft, fordi de synes, at de mener, at det vil gøre dem smukkere. Ved en forundersøgelse vil en læge selvfølgelig spørge ind til din motivation til at få foretaget operationen. Der er dog ikke nogen grund, der er bedre end andre. Alle brugende er legitime grunde. Der er jo dine bryster og dit udseende.

Hvilket resultat kan man forvente?

Ved et brystløft er det vigtigt at forstå, at snitterne altid vil være synlige. Arrene vil selvfølgelig hele og blegne med tiden, men det vil ikke forsvinde helt. Det varierer også fra kvinde til kvinde om arret forsvinder eller om det forbliver synligt. Der er dog ofte mulighed for at operationsar kan behandles efterfølgende, eksempelvis med laserbehandling. 

Selve brystløftet bør ikke ændre sig markant med alderen, men hvis du taber meget vægt eller bliver gravid, så kan det påvirke resultatet af brystløft behandlingen.

Selve behandlingen

Man kan vælge at få lavet et stort eller lille brystløft, afhængig af om du har en stor eller lille barm. Inden behandlingen tegnes brystet op, så man ved hvor der snittet skal være. Selve operationen tager ca. 2 timer, men dette kan dog variere ift. Om du skal have lavet et stort eller lille brystløft. Arrene forsøger man selvfølgelig at placere steder, hvor de ikke bemærket, eksempelvis ved brystvorten eller under brystet. 

Hvis du er interesseret i at få foretaget et brystløft, så kan du altid bestille en forundersøgelse, der selvfølgelig er uforpligtende.