Praktiske løsninger til håndsprit

En mand vasker hænder

Sponsoreret indhold

Det er en god idé med håndsprit som noget af det første, når man træder ind ad døren, uanset om det er i et supermarked, et kontor eller på en skole. For ikke at have bøvl med utallige løse flasker, dårlige pumpehoveder og spild af plastic kan en dispenser til håndsprit være en rigtig god løsning.

Bakteriedræber

Håndsprit er blevet en indgroet vane for mange mennesker, der automatisk tager et par pump på flasken, når de træder ind i en butik eller på arbejdspladsen. Selvom sprit ikke kan dræbe alle bakterier, er det tæt på, og når der står en håndsprit synligt fremme, er det naturligt at bruge den. Med en stander til din håndspritdispenser har du mulighed for at gøre spritten endnu mere tydelig, så flere får gavn af den. Samtidig behøver du ikke risikere et bord, der bliver fugtigt og klistret af spildt håndsprit, da mange dispensere har en opsamlingsskål, der fanger den sprit, der rammer ved siden af.

Mange forskellige typer

haandspritdispensere.dk kan der købes dispensere i mange forskellige størrelser, højder og dimensioner. Du kan blandt andet finde dispensere som:

  • 80300. Denne har en højde på 1020 mm, og dimensionerne på selve flaskeholderen er 102 x 91 mm.
  • 80310. Denne udgave har et beslag til at montere selve håndspritflasken. Dimensionerne på flaskeholderen er fra 102 x 65 mm til 102 x 102 mm.
  • 80315. Dette er XL-udgaven af håndspritdispenserne. Dens dimensioner på flaskeholderen er 120 x 65 mm til 120 x 102 mm.

Desuden findes udgaven 80330, der har samme opbevaringsdimensioner som 80310. Den har den fordel, at den kan monteres på væggen, så den sparer plads frem for at stå på en stander midt i rummet.

80320 er en håndspritdispenser, der har drypbæger i plastic, så man ikke risikerer, at der bliver spildt håndsprit på gulvet, så der kan blive glat. I stativet kan der bruges euro-dispensere på både 350, 500 og 1000 ml. Alle dispensere leveres uden håndspritflaske. De forskellige typer af dispensere fås i forskellige farver og materiale, så man kan finde den, der passer bedst til omgivelserne.