Vi har fået nøglerne til vores nye lejlighed!

nete-amalie lejlighed

Sponsoreret indhold

Så kom dagen, hvor K og jeg fik nøglerne til vores nye lejlighed på Strandboulevarden! Nøj hvor har jeg bare ikke kunne vente til denne dag. Det er så surrealistisk – og fedt – at stå med nøglerne til vores helt egen lejlighed som skal danne rammer om vores nye liv sammen. Lejligheden skal K i gang med at sætte i stand, da det er virkelig tiltrængt. Der skal laves to nye badeværelser, køkkenet skal skiftes ud og så skal der slibes gulve og males. I mine øjne er alt dette den ’kedelige’ del af at få en ny lejlighed – jeg vil bare gerne kunne købe nye møbler og indrette.

Siden vi skrev under på købsaftalen har jeg gået og drømt om, hvordan det hele skulle indrettes – og nu er der pludselig ikke så langt igen.

Køkkenet

Det rum jeg ser mest frem til at indrette, er vores (kommende) store, åbne køkken alrum som går ud i stuen. Det bliver uden tvivl midtpunktet i lejligheden, og her vi begge kommer til at tilbringe utrolig meget tid. Selve køkkenet kommer til at bestå af helt enkle, hvide elementer med grebsfrie skuffer og uden overskabe, og med en flot, sort granitbordplade som kommer til at være gennemgående. Vasken bliver placeret ved vinduet, så der er udsigt ud over kanalen i Nordhavn når man står dér. Ovnen kommer op i højden ved siden af køl/fryseskabet og induktionspladen bliver placeret på køkkenets langside så der er masser af plads omkring madlavningen.

nete-amalie lejlighed

Spisestuen og stuen

For enden af køkkenbordet vil bordpladen have et udhæng, så man kan sidde på et par højstole og spise. I forlængelse af køkkenet skal vores nye spisebord (som ikke er købt endnu!) stå. Det bliver et stort egetræs bord med plads til 12 personer.Over bordet vil jeg gerne have to af de klassiske PH-lamper – de er så fine og hyggelige. Spisebordsstole har vi ikke bestemt os for endnu, men de skal være enkle i designet og skal selvfølgelig være lækre at sidde i.

Fra spisestuen er en vinkel i rummet, hvor vores ”hyggestue” kommer til at skulle være. Her har vi faktisk lige bestilt en ny sofa til, som vi har fået designet og bygget så den passer perfekt til rummet. K nægter at give afkald på sin lænestol, så den får en plads ved siden af sofaen henne i hjørnet. Jeg har fundet nogle forskellige sofaborde som jeg synes er flotte, men har ikke købt et endnu – jeg kan ikke bestemme mig! Har blandt andet kigget på nogle forskellige med stål-stel og marmorbordplade, da jeg synes at mønstret er så smuk i dem!

 

Værelserne

Derudover er der et stort badeværelse i lejligheden og et gæstetoilet og så de fire værelser som skal være: Et stort soveværelse med indgang til walk-in closet, et kontor til K og så et gæsteværelse som på sigt (forhåbentligt) bliver til børneværelse. Badeværelserne og de andre værelser fortæller jeg mere om i det næste indlæg – nu skal vi nemlig ud og hente farveprøver, prøver på fliser og alt det der nu hører til istandsættelse af lejligheden!

 

Xoxo, Nete-Amalie