5 Bordlamper til kontoret og gæsteværelset

Flos IC T2 bordlampe

Sponsoreret indhold

Hey folkens! 

Så kom turen til de pokkers bordlamper til kontoret og gæsteværelset – hold op, hvor har jeg brugt lang tid på at finde nogle pæne kandidater! Med hensyn til lamper, er jeg i forvejen vild med især Flos og Tom Dixon, da jeg synes deres designs er meget nyskabende og samtidigt enkle. Dog var det rimeligt svært at finde en hjemmeside, der havde et stort udvalg af begge mærker. Til sidst faldt jeg over Andlight.dk, der ikke bare havde Flos og Tom Dixon i deres sortiment, men og mange andre lignende mærker. Jeg brugte lang tid på at kigge alle deres flotte bordlamper igennem, til jeg til sidst havde 5 favoritter. Jeg fandt ud af efterfølgende at Andlight faktisk er det, der tidligere var Luksuslamper, som jeg i øvrigt har handlet hos et par gange. Jeg kan varmt anbefale at handle deres webshop, da de har et bredt udvalg af designer lamper til en overkommelig pris. Alle billeder herunder er også taget fra deres butik.

Anour T i bruneret messingAnour T bordlamper

Denne bordlampelampe passer simpelthen perfekt til det mørke træ, K’s skrivebord er lavet af. Designmæssigt ligner den lidt de gamle bank-lamper fra 1920’erne med den måde den sender lyset nedad på, men med et moderne minimalistisk redesign i bruneret messing.

Lampen kan også fås i poleret- eller børstet messing, men den lidt mørkere brunerede messingfarve, passer bedst ind mellem de lidt mørke retro møbler på kontoret

Flos Serena KobberFlos Serena Bordlamper

Det her design var så unikt og sjovt, at jeg simpelthen ikke kunne lade være med at forelske mig i det. Den måde lyset bliver reflekteret i kobberskærmen, er perfekt til at skabe lys i rummet. Jeg havde tænkt, at lampen skal stå på en af hylderne med bøger på væggen. Desuden passede den lidt mørkere metalliske kobberfarve fint til den brunerede messing og de øvrige mørke elementer på kontoret.

Flos IC T2 MessingFlos IC T2 bordlamper

Så kom vi til den første bordlampe til gæsteværelset – igen fra Flos. Det helt enkle design, kombineret med at selve lampeskærmen ”svæver” på de tynde messingstænger, ser simpelthen så flot ud, at jeg var lige ved at købe to. Desuden, er lyset fra lampen perfekt til både at sidde og læse ved, og til at lyse rummet lidt op. Opal glasset er desuden hvidt, hvilket passer bedre ind i det mere lyse gæsteværelse.

Tom Dixon Melt bordlampe i KobberTom Dixon melt bordlamper

Denne lampe passer simpelthen for godt ind på K’s kontor, til ikke at købe den! Den er lavet så super cool, med det metalliske spejllook, når den er slukket, og det gennemsigtige rødlige farvespil, når den er tændt. Jeg har godt nok ikke fundet en plads til den på kontoret endnu, men jeg regner med, at den måske kunne stå på en af de andre boghylder, eller inde i bogreolen, for at skabe lidt hyggeligt lys i rummet, derudfra.

Jokeren: Estiluz Siso KobberEstiluz Siso Bordlamper

Den sidste lampe, er jeg lidt usikker på, selvom den er super fed. På den ene side, har den et virkeligt flot design, med de svævende kobberringe, der omkranser opalglasset. På den anden side, synes jeg ikke rigtigt, at den ville passe godt ind i nogle af værelserne. Derfor ville det også være lidt surt, at betale ca. 10.000 kr. for en lampe, som vi måske alligevel ikke bliver glade for. Men så er det jo heldigt, at Andlight har 14 dages fri returret, så vi kunne prøve lampen i begge rum for at se, om den passede ind nogen steder. Det gjorde den desværre ikke, så vi sendte den tilbage, og fik hurtigt pengene retur.

Alt i alt, valgte vi 4 af de 5 lamper, og er nu, hvad jeg vil kalde riiimeligt godt udstyret, lysmæssigt, i de to rum.

Jeg vender nok tilbage senere med endnu en post om lamper, når der skal vælges loftslampe til køkkenet.

Xoxo, Nete-Amalie