Endelig på plads

nete amalie blog

Sponsoreret indhold

Hej med jer!

De sidste to uger er det virkelig rykket herhjemme i lejligheden. Vi er faktisk der, hvor jeg vil gå så langt og sige, at vi er færdige! Sådan rigtig færdige, som i at alle hylder og nipsting er hvor det skal være og at alting har deres egen faste plads – det er simpelthen så dejligt!

Når hverdagen starter

Selvom vi brugte det meste af vores ferie – ja faktisk det hele – på at sætte lejligheden i stand, har det været det hele værd. Det er blevet så godt det hele, og præcis som vi havde drømt om og måske endda lidt til. Det er selvfølgelig lidt hårdt, at hverdagen er startet igen for os begge efter en forholdsvis lang ”ferie” fra jobbet, men fyldt med arbejde i lejligheden – vi har ikke fået slappet af overhovedet. Det at lejligheden er helt færdig og vi er kommet 100% på plads med alle vores ting er selvfølgelig et kæmpe plus, så vi ikke både skal tænke på lejlighed og arbejde! Vi nyder lejligheden og alle de ting vi har fået lavet hver eneste dag, og sætter virkelig stor pris på det hjem, vi har fået skabt.

Som jeg fortalte i det sidste indlæg, har vi bestilt en afstressende ferie til Sri Lanka for at forkæle os selv lidt efter en meget travl periode – og hold nu op hvor vi glæder os helt vildt! Det kan godt være, at det kun er en enkelt uge men det bliver til gengæld en uge, hvor vi kan slå hovedet helt fra og falde til ro.

nete amalie blog

At have noget at se frem til

Når hverdagen bliver for ensformig, travl og bare til tider lidt hård kan det være super dejligt at have noget at se frem til. Om det er så en ferie som vi lige nu ser frem til, eller om det er en massage eller andre små ting er for mig ikke så vigtigt, så længe der bare er et eller andet. K er også ret god til at invitere mig ud at spise for eksempel og bare i det hele taget forkæle mig – og det er simpelthen så hyggeligt synes jeg.

Kæreste-aftener ude

nete amalie blog

Af og til (okay, forholdsvis tit) tager vi ind på Ravage som ligger inde på Kgs. Nytorv og spiser. Det er den hyggeligste lille restaurant som vi specielt om sommeren elsker at komme på, og sidde udenfor og nyde solen, god mad og god vin. Deres moules frites er klart min favorit – det er de virkelig gode til at lave. K er ikke så vild med fisk i store mængder, så han får gerne deres tre små burgere eller en bøf. De har mange lækre vine at vælge imellem, og vi ender gerne med en god hvidvin eller rosé som vi rigtig kan hygge os med. Her sidst fik vi dog en cocktail til i stedet for, og det var faktisk også rigtigt lækkert.

Selvom en tur ud at spise ikke virker som det helt vilde, kan det virkelig gøre meget i en travl hverdag for mig – jeg nyder det hele og sætter kæmpe pris på, at K er så betænksom og inviterer mig ud af og til når han kan mærke jeg trænger til det.

Xoxo, Nete-Amalie