Væk fra regn og stress

sol-varme-og-strand

Sponsoreret indhold

Hej med jer!

Som en forlængelse af sidste indlæg, hvor jeg skrev om at forkæle sig selv i en stresset tid vil dette indlæg handle om, at K og jeg skal forkæle os selv om hinanden. Vi havde snakket om at tage et weekend ophold ikke alt for langt væk – måske noget spaophold eller lignende. Men vi er faktisk nået frem til, at vi gør det ”ordenligt” nu, og tager os en rigtig afslappet ferie et lækkert, varm sted.

Afstressende ferie – men hvor?

sri lanka ki travel

Der er jo uendeligt mange muligheder, når det kommer til destinationer til ferier. På denne årstid skal vi dog ret langt væk, for at være er så varmt som vi helts vil have det, så det sorterer selvfølgelig nogle destinationer fra allerede her. Vi havde snakket lidt om, at tage en traditionel rejsebureau-rejse til Mallorca eller lignende, men blev enige om, at finde et bureau der tilbyder skræddersyede rejser så vi får præcis hvad vi gerne vil og ikke mindst hvad vi og vores kroppe har brug for. Derfor begyndte vi at tænke i lidt andre baner, og faldt over KI Travel – Det er faktisk Kropsinstituttet (der hvor jeg får mine infrarød sauna behandlinger) der står bag – så jeg tænkte at det helt sikkert ville være et godt valg!

Valg af rejse

KI Travel tilbyder forskellige typer af rejser vi kan vælge imellem – og nøj hvor er det svært, når det hele lyder super lækkert! Spa og shopping i Dubai valgte vi dog hurtigt fra, da det sidste vi har brug for er at komme til en travl storby. Så valget stod imellem ”Juice Retreat i Marrakech” og ”Power Retreat på Sri Lanka” – det lyder jo vildt lækkert begge dele! På Begge rejser er der super meget fokus på kroppen og velvære – både det ydre og indre. Der tilbydes forskellige behandlinger på turene og blandt andet yoga mindfullness

Turen til Marrakech er et såkaldt juice retreat, som betyder at man i stedet for almindelig mad får sunde og nærende juicer som er friske – det skulle være super sundt, men ikke lige noget vi er klar på lige nu. Derfor faldt valget på Power Retreat på Sri Lanka – og jeg tror faktisk det bliver rigtigt godt.

sri lanka ki travel

Sri Lanka

På turen får vi vores egen suite, og der er lagt program næsten hver dag fra morgen til aften. Hver dag laves en masse afstressende ting som mindfullness og yoga, indtages morgenmad og så skal vi have en masse lækre behandlinger i form af massage og lignende, så vores kroppe rigtig kan slappe af hele vejen igennem. Der er også afsat tid til, at man kan ligge ved poolen og stranden og bare nyde en god bog og solen og suge en masse D-vitamin til sig. Nu når vi har bestemt os og rejsen er bestilt, kan jeg slet ikke vente og vil helst bare afsted med det samme! Heldigvis er der kun tre uger til, så det skal nok gå.

Jeg skal nok skrive lidt mere om forberedelserne til rejsen en anden dag.

Xoxo Nete-Amalie