Koldt vejr og meget at se til

efterår-i-danmark

Sponsoreret indhold

Hej med jer!

Puha hvor er det begyndt at blive koldt uden for, og specielt om morgenen hvor der også er ret mørkt faktisk! Derudover har jeg ret meget at se til i hverdagen for tiden både med hensyn til det sidste i lejligheden, men også med arbejde – derfor føler jeg mig faktisk ret presset og til tider også stresset. K har sagt, at jeg skal tage ud og forkæle mig selv lidt, så jeg har undersøgt lidt hvad der er af muligheder for dét.

Kropsinstituttet

Jeg har før fået diverse behandlinger hos Kropsinstituttet og været rigtig glad for det, så jeg tog et kig på deres hjemmeside. Der er mange behandlinger at vælge imellem, men så faldt jeg over én som virkelig bare lød så god – og helt perfekt til de ”symptomer” jeg har, som behandlingen afhjælper. Behandlingen hedder Infrarød Sauna skulle være rigtig godt til at modvirke blandt andet stress, smerter, betændelse og stivhed og kroppen, og derudover være med til at kontrollere blodtrykket. Alt dette foregår imens man ligger og slapper af, og mærker at kroppen bliver varmet op inde fra modsat i en traditionel sauna som bare er ekstrem varm og fugtig. Personligt er jeg ikke så glad for at gå i en almindelig sauna, da jeg synes det er varmt på en til tider ubehagelig måde og så er der så fugtigt så man ikke tørrer. At sidde nøgen med fremmede mennesker er måske heller ikke lige det jeg forbinder mest med afstresning og velvære eller afslapning for den sags

skyld, haha.

Behandlingen og effekten

Jeg skyndte mig at bestille en tid, da jeg virkelig trængte til lidt selvforkælelse som K også havde sagt jeg skulle – når ens kæreste giver fripas på den måde, så er det med at udnytte det jo! Jeg fik en varm velkomst af det super søde personale og blev placeret på sådan en slags overdækket briks hvor jeg rigtig kunne ligge og slappe af – det var SÅ skønt. Jeg tror jeg lå der i cirka 40 minutter, og det var virkelig rart hele vejen igennem og slet ikke ubehageligt varm som traditionel sauna. Da behandlingen var slut havde jeg sådan en vildt dejlig fornemmelse i kroppen og følte mig virkelig godt tilpas. Min krop og muskler føltes sådan helt afslappede og blødgjorte og jeg havde en hel anden form for energi da jeg gik derfra. For maksimal effekt har jeg faktisk booket tid til to behandlinger mere; behandling nummer to til om en uge og så behandling nummer tre til om to uger. Det er vildt lækkert og have lidt at se frem til i en travl og kold tid synes jeg.

kropsinstituttet infrarød sauna

Forkæl dig selv

Både K og jeg kan godt have rigtig meget at se til med arbejde begge to, og lige nu har vi jo også et ret stort projekt i lejligheden, og derfor glemmer vi os selv om hinanden af og til. Derfor har vi også aftalt, at vi hver især skal huske at forkæle os selv og selvfølgelig også hinanden.

Det var lidt om selvforkælelse – nu videre med arbejdet!

Xoxo, Nete-Amalie