Få fedtfrysning i København

Sponsoreret indhold

Fedtfrysning er en fedtreducerende behandling med et resultat, der varer ved. Fedtfrysning kan hjælpe dig med at få det sunde og slanke udseende, som du ønsker dig og sikkert kæmper for. Derudover sørger en fedtfrysning for, at du får et naturligt og vedvarende resultat. Uønsket fedt er en forbandelse, og dét at kæmpe for noget, der bare ikke vil lykkedes, er noget de fleste kender til. Det er en frustrerede følelse, og det er især, hvis det er i forbindelse med en sund livsstil. Mange gange kan denne følelse gå ud over selvtilliden, hvis det man vil bare aldrig synes at lykkedes. Motivationen kan være svær at holde oppe, hvis man om og om igen ikke ser de ønskede resultater på sin krop. Her kan en fedtfrysning København hjælpe dig.

Fedtfrysning pris og metode

Fedtfrysning priser er rigtig fordelagtige. Fedtfrysning hos Inviocare kræver to til tre behandlinger, og de fås for 4000 kr. Du kan få 50% på den sidste behandling, hvis du betaler for alle tre behandlinger på en gang. Inden behandlingerne kan gå i gang, skal du forud for behandlinger booke en gratis konsultation. Dette er nødvendigt for at give dig alle de nødvendige oplysninger og fortælle om forventningerne. Fedtfrysning København er en behandling, hvor du reducerer fedtcellerne med op til 25% på forskellige steder af kroppen. Dette udføres med en teknik kaldet CoolTech, hvor de uønskede fedtceller simpelthen fryses ved hjælp af et avanceret kølingssystem.

Hvilke områder kan behandles?

Vi har som nævnt tidligere alle vores hængepunkter ved vores krop. Vi er alle forskellige, og derfor sætter fedt sig forskelligt på os alle sammen – derfor har vi alle også forskellige områder, hvor fedt er sværere at komme af med. Inviocare i København tilbyder fedtfrysning på:

  • Maven
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Flankerne
  • Hofterne
  • Ryggen
  • Og på det nedre balleområde

Der er altså mange muligheder for fedtfrysning, så det er bare med at slå til, hvis du mener, at Inviocare kan hjælpe dig med dit problem. Mellem de to til tre fedtfrysninger kan du mærke, hvad der føles som små ujævnheder mellem de ubehandlede områder, men dette er helt normalt.