Udsmyk hjemmet med Bloomingville

Sponsoreret indhold

Synes du, at dit hjem godt kunne trænge til at blive frisket lidt op af noget lækkert, nordisk design? Så læs med her! Bloomingville er et dansk brand, der sælger både møbler, pyntegenstande og andet boligtilbehør, som kan være med til at give dit hjem lidt ekstra hygge og stil. Så vi har samlet en kort oversigt til dig over Bloomingvilles produkter.

Natur, velour og guld til stuen

Mange af Bloomingvilles møbler er produceret i et naturmateriale som træ eller sukkerør, så du kan følge trenden og få flere naturmaterialer ind i dit hjem. Du kan bl.a. få skabe, borde og en fin kurvestol i naturmaterialerne. Andre af Bloomingvilles borde er lavet i et helt enkelt og skarpt design i f.eks. marmor og gyldent metal. Og kærligheden til de gyldne detaljer ses også i flere andre møbler, såsom lamper, stole, håndklædeholder og spejle.

Er du en af de mange, der er faldet pladask for de seneste års velourtrend, er denne også at finde hos Bloomingville. De har bl.a. lækre lænestole i blødt velourstof i flotte farver med gyldne ben, ligesom velourstoffet også er at finde på puffer, lamper og puder.

Et sidste materiale, som går igen flere gange, er glas. Så er du ude efter at tilføje mere glas til dit hjem, kan det være, at du skal overveje en Bloomingville lampe i brunt glas, eller et lille fint skab med klare glassider.

Er du klar på at få nogle af disse lækre materialer ind i dit hjem? Så køb Bloomingville hos Møbelnord med det samme.

De små detaljer gør en forskel

Udover de større møbler, kan du hos Bloomingville også finde en lang række pyntegenstande eller boligtilbehør, som kan give det sidste lækre touch til din indretning. Du kan f.eks. finde:

  • Fine glasvaser i forskellige farver og designs
  • Urtepotteskjulere – f.eks. i guld eller stentøj
  • Krus i stentøj
  • Puder med print eller farvede hynder
  • Plaids i genbrugsbomuld
  • Opbevaringskurve i søgræs eller rattan

Så uanset om du står og mangler en lænestol, en lampe eller en vase, kan Bloomingvelle komme dig til hjælp.