Lej fadølsanlæg og få barstemning til din fest

Sponsoreret indhold

Hanen der bliver tappet, den smilende bartender, og skummet der lige så stille stiger til vejrs, mens glasset fyldes med en klar, gylden væske. Intet er mere afslappende end en kold fadøl til at fejre fyraften og weekendens komme. Men ofte kommer fadøl også med en besk eftersmag i form af en dyr barregning dagen derpå. Heldigvis er fadøl ikke kun reserveret til barer, spisesteder og sportsstadions. Fadølsudlejning er en branche i vækst, og du behøver langt fra at blive spist af med den samme kedelige pilsner, som du køber i dit lokale supermarked, hvis du lejer et fadølsanlæg til dit eget arrangement.

Prøv de spændende varianter

Lej et fadølsanlæg. Det er blot det første skridt. For der skal jo også øl i hanerne. Mange fadølsudlejere sælger fustager med 25 liter. Der er ofte tale om øl, som du har drukket mange gange før, og smagen vil derfor være en anelse hverdagsagtig. Platan Øl er et eksempel på en virksomhed, der leverer øl, der både er genkendelig i smagen, men samtidigt har et anstrøg af det nye og eksotiske. Deres lækre tjekkiske øl kommer i mange varianter:

  • Demon special – semimørk julebryg med 5,2% alkohol, der kan drikkes året rundt
  • Flying Cloud IPA – indian pale ale med duft af blomster, frugt og rosiner
  • Velen Hvedeøl – sød, frugtig smag med 4,8% alkohol

Du kan selvfølgelig også få pilsner, classic samt alkoholfri øl til dem, der skal køre hjem eller blot vil slippe for tømmermænd.

Perfekt til firmafesten eller arrangement i privaten

Uanset om du arrangerer en firmafest eller byder venner og familie velkommen til et privat arrangement, er et fadølsanlæg en stemningsfuld og nem måde at servere kvalitetsøl til de tørstige gæster.

Du slipper for alt besværet med at skulle fylde traileren med store mængder øl og holde styr på pant efterfølgende. Og det kræver heller ingen særlig ekspertise at installere anlægget, da Platan Øl står for både levering og opsætning. Du kan bare læne dig tilbage og nyde festen. Selvfølgelig med en kold og hjemmeskænket fadøl i hånden.