Slip for besværligt malerarbejde med sprøjtemaling

Sponsoreret indhold

Malerarbejde kan være en tidskrævende og bekostelig affære. Måske du er vant til at svinge penslen, når det kommer til at male lofter og vægge. Men møbler, døre og køkkenskuffer, hvor der kræves et mere præcist malerarbejde, kan være en stor udfordring – selv for den mest rutinerede hjemmehåndværker. Et par uheldige penselstrøg eller et indkøb af den forkerte maling kan ende med at gøre mere skade end gavn og koste både tid og penge.

Det kan derfor være en god ide at overveje sprøjtemaling af møbler. En sprøjtepistol kan male langt hurtigere end en pensel, så du vil kunne spare meget tid med sprøjtemaling. Samtidig er du sikret et jævnt resultat hver gang, da en sprøjtelakering lægger sig jævnt over træets overflade, så der ikke opstår ujævnheder.

Gør det selv eller find det rette tilbud

Om du selv vil kaste dig ud i sprøjtemalingens kunst eller få professionelle til at udføre arbejdet, kommer først og fremmest an på dit ambitionsniveau, og hvor ferm du er på fingere. En anden vigtig overvejelse er økonomien. En sprøjtepistol og miljørigtig kvalitetsmaling kan nemt løbe op i flere tusinde kroner. Så medmindre du planlægger at starte dit eget malerfirma, kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at indhente et tilbud fra en specialist i sprøjtemaling.

Bor du på Sjælland, er et godt bud på et malerfirma, Dibbern Color Design, der siden 1978 har arbejdet med industrilakering og sprøjtemaling til privat og erhverv fra deres base i Rødovre. Fordelen ved at få sprøjtemaling af Dibbern Color Design er, at du er sikker på, resultatet er helt i top hver gang, og at alle dine møbler får den samme flotte finish.

Hvad kan sprøjtemaling anvendes til?

Det er ikke kun møbler som borde og stole, der kan få nyt liv med en gang sprøjtemaling. Dibbern Color Design tilbyder bl.a. sprøjtemaling af følgende:

  • Køkkener
  • Lamper og reoler
  • Autofælge og cykler

Uanset om du vil have sprøjtemalet træ eller metal, er der flere tusinde forskellige farver at eksperimentere med. Så det er bare med at komme i gang.