Facebook annoncering – sådan bruger du dine annoncekroner klogt!

Sponsoreret indhold

Facebook annoncering har revolutioneret den måde man kan tænker markedsføring på. Man har gået fra, at man før i tiden målgruppe bestemt efter demografi, til nu at gå efter hvilken adfærd man som bruger har på nettet. Facebook annoncering er derfor med andre ord et virkelig godt medie at bruge for at få sine produkter ud til de rigtige mennesker som kunne være potentielle købere. Hvis du for eksempel har en butik der sælger fiskeudstyr, så kan du gennem Facebooks annonceringsprogram rette din annonce mod, at det kun er folk som interesserer sig for fiskeri, der skal have dine annoncer. Facebook annoncering er derfor virkelig godt hvis man vil rette sine annoncer efter personer med en bestemt type adfærd!

Vælg imellem et hav af forskellige annoncetyper

Såfremt du vælger annoncering på Facebook, så kan du vælge imellem et hav af forskellige annoncetyper alt efter hvad der giver mening for dig og for dine produkter. En af de annoncetyper som du måske selv har lagt mærke til, er denne her karrusel som er op til ti forskellige stillbilleder hvor du kan swipe forbi et udpluk af virksomhedens produkter. Denne annoncetype er enormt god hvis du for eksempel sælger fiskeudstyr og har tilbud på alle dine fiskestænger. Her vil du nemlig være i stand til at vise flere forskellige fiskestænger med tilbud, og på den måde vise en bred vifte af dit sortiment til dine kunder.

Få et online marketingbureau til at lave dine Facebook annoncer

Det kan være svært at vide hvordan man segmenterer rigtigt på Facebook, for at få så meget ud af annoncekronerne som muligt. Det kan derfor være en rigtig god ide at se sig om efter et marketingbureau som kan klare dine Facebook annoncer ordentligt. Marketingbureauer kender nemlig til alle de forskellige funktioner som Facebook annoncering er i stand til at give dig, og derfor kan det være en fordel at teame op med et marketingbureau. Et anbefalelsesværdigt marketingbureau er Adtimize, som også kan hjælpe dig med en lang række andre online aktiviteter, så du kan blive synlig på de forskellige online platforme.