Guide: Lær mere om de forskellige variationer af gin her!

Sponsoreret indhold

Vil du imponere dine venner og bekendte med din viden om de forskellige variationer af gin til jeres næste middag? Så er det nu du skal spidse ører! For i denne guide vil vi gå i dybden med smagene og historien på de forskellige slags gin som findes på markedet. Der findes groft sagt 4 forskellige typer af gin: Old Tom Gin, London Dry Gin, Destilleret Gin og Botanical Gin – her vil vi dog blot gå igennem Destilleret Gin og Old Tom Gin!

Ønsker du et stort udvalg af gins – men der er måske ingen alkohol forretning i nærheden af dig? Køb gin hos slikforvoksne.dk og oplev et stort udvalg af gin til fornuftige priser. Når du køber din gin hos slikforvoksne.dk, så får du også leveret din gin direkte til døren indenfor 1-3 hverdage!

Destilleret Gin – den mest almindelige gin type du kan anskaffe dig

Vælger du at anskaffe dig en destilleret gin, så har du fået fingrene i den mest almindelige gin type. I denne gin type er der for det meste både tilsat farvestoffer og botanicals (altså forskellige slags urter, blomster, frugter osv.) hvorefter det bliver destilleret flere gange. Under fordampningsprocessen bliver der tilsat vand for at opnå den ønskede alkoholprocent, og så bliver der herefter tilsat flere botanicals for at frembringe den korrekte smag. 

Blandt kendte destillerede gins findes blandt andet Gin Mare og Hendrick’s Gin, der blandt andet kan købes inde på slikforvoksne.dk hjemmesiden. 

Old Tom Gin – en gammel gin med en gammel historie

Old Tom Gin er en gin af ældre dato, og var faktisk yderst populær i England omkring 1800-tallet. Old Tom Ginen stammer faktisk tilbage fra dengang hvor gin var blevet ulovligt i England, og derfor måtte der en kreativ ginsmugler til for at få gin til landet, for at stille tørsten i den engelske befolkning. Det blev kaptajnen Dudley Bradstreet der fik smuglen ginen til landet og lavede sit helt gin værksted i et gammelt hus. Old Tom Gins smag er kendetegnet ved, at den er sødet til – men indeholder altså ingen farvestoffer.