Helle Sjelle og Kommunalvalget

Helle Sjelle Konservative liste C

Helle Sjelle Konservative liste C

Denne konservative politiker stemmer jeg på til kommunalvalget

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid har været borgerlig. Borgerlig på den traditionelle måde. Borgerlig på den måde hvor man ved, hvad man har – men ikke ved hvad man får. Hvis du ikke allerede har gættet, hvilken borgerlig isme jeg er tiltrukket af, så er der selvfølgelig tale om konservatismen.

Konservatismen er for mig den eneste borgerlige ideologi, som fokuserer på de vigtigste grundværdier her i tilværelsen. Vigtige grundværdier som: familien, troen, et stærkt nationalt samlingspunkt, fokus på et bedre miljø, kongehuset, et stærkt militær, gode forhold for erhvervslivet mv. I dette blogindlæg vil jeg – paradoksalt nok lidt utraditionelt – røbe, hvilken politiker jeg vil stemmer på til det kommende kommunalvalg her på Frederiksberg.  

Konservative bedrifter

Men inden jeg røber, hvilken byrådskandidat jeg stemmer på, vil jeg lige skrive lidt kort om store, konservative bedrifter – både nationalt som kommunalpolitisk. I dag eksisterer der mange divergerende fordomme om konservatismen. Nogle tror fejlagtigt, at konservative kun forandrer for at bevare. Men det forholder sig selvfølgelig helt anderledes. Det Konservative Folkeparti er eksempelvis i dag med i en dynamisk VLAK-regering, hvor de konservative ministre har været med til at lave den ene politiske reform efter den anden. Tidligere – i VK-regeringen i 00’erne – var de konservative yderligere med til at lave én af nyere tids største reformer; nemlig kommunalreformen.

Os borgere, der bor i Frederiksberg kommune, har rent kommunalpolitisk også kunne drage nytte af konservative politikeres indflydelse på Frederiksberg de sidste 100 år. Frederiksberg kommune har bl.a. den næstlaveste kommuneskat i landet. Derudover har konservative lokalpolitikere i kommunen sikret, at grundskyldsstigningerne er blevet neutraliseret i denne valgperiode – til stor glæde for os borgerne på Frederiksberg. Andre initiativer som en lavere dækningsafgift for erhvervslivet har også været medvirkende til at flere og flere virksomheder finder det fordelagtigt at slå sig ned i Frederiksberg kommune frem for Københavns Kommune.

Frederiksberg Kommune er bedre end Københavns Kommune

Og nu når vi er ved snakken om Københavns Kommune: Jeg er normalt ikke typen der kritiserer, men nu vil jeg gøre en undtagelse. Jeg har længe fulgt med i medierne og set med mine egne øjne, hvordan kommunalpolitikerne inde på Københavns Rådhus har smidt om sig med penge efter det ene mere ligegyldige projekt efter det andet. Alt fra en lysende bænk på Islands Brygge, som kostede 1 million af skatteborgernes penge, til hetz mod alle bilejere og meget andet.

Heldigvis forholder det sig helt anderledes i Frederiksberg kommune. I over 100 år har Frederiksberg kommune været styret af konservative borgmestre, hvilket jeg er meget begejstret for. De konservative borgmestre – såvel som de konservative kommunalpolitikere – på Frederiksberg har hverken snyltet om sig med penge efter ligegyldige projekter, ligesom de heller ikke har kørt en hetz mod bilejere på Frederiksberg. Derimod har de konservative politikere stået for kontinuerligt stabilitet med fokus på vækst, miljø og frihed.   

Snart Kommunalvalg

Du har sikkert allerede gættet, at jeg vil sætte mit kryd ud fra liste C. Men når jeg d. 21. november 2017 cykler ned på Lindevangsskolen Ewaldsensvej 5 på Frederiksberg for at afgive mit kryds, vil jeg stemme personligt denne gang. Den personlige stemme går til en politiker, som jeg har den største respekt for – nemlig Helle Sjelle.

Helle Sjelle var bl.a. repræsenteret i Folketinget fra 2001 til 2011, hvor den daværende VK-regering blev væltet af SRSF-regeringen. Her var hun formand for Folketingets Arbejdsmarkedsudvalg, hvor hun fik et grundigt kendskab til arbejdsmarkedspolitikken. Ydermere har hun været ordfører for en masse forskellige områder inden for: EU, integration, uddannelse, sundhed, miljø, ligestilling mv. Helle Sjelle har også deltaget i flere multilaterale topmøder i FN og WTO regi.

Derudover har Helle Sjelle, som medlem af Kvinderådets Styrelse, haft stor fokus på kvinders ligestilling. Hun har eksempelvis været medvirkende til, at der blev oprettet barselsfonde på arbejdsmarkedet og meget andet.

I dag danner Helle Sjelle par med den tidligere konservative formand og minister, Lars Barfoed. Lars Barfoed har bl.a. været transportminister, justitsminister og vicestatsminister.

Jeg håber inderligt, at Helle Sjelle bliver valgt ind på Frederiksberg Rådhus, da vi her på Frederiksberg har brug for dygtige kommunalpolitikere, der har erfaringer både fra erhvervslivet såvel som Folketinget.

Hvis du er nysgerrig og vil læse mere, kan du besøge Helle Sjelle’s Facebook profil eller Helle Sjelle’s Linkedin profil.

Xoxo, Nete-Amalie