Jeg skiftede til PLUS1 tandlægen – men hvorfor?

plus1 tandlægen i ballerup

Jeg har altid haft et svært forhold til tandlæge og klinikkerne, som tandlægerne opererer i. Nogle gange er tandlægeregningerne høje, og nogle gange er de ikke helt så imødekommende, som man måske kunne håbe på.

Og vi har alle sammen hørt de skræmmende historier fra både venner og familier om forfærdelige behandlinger hos tandlæger, som ikke kun har kostet ekstremt mange penge, men som også har gået galt, hvilket så har kostet flere penge og en masse stress og mange bekymringer. Derfor kan det være svært at tage sig sammen til at tage til tandlægen – men dette er især, hvis man har en dårlig tandlæge. Derfor skiftede jeg til PLUS1 tandlægen i Ballerup, og her kan du høre lidt om, hvad jeg leder efter i en tandlæge, og hvad jeg fandt her.

plus1 tandlægen i ballerup

Tandlægeskræk?

Først og fremmest er det værd at adressere en af de primære grunde, som mange mennesker har, for at de ikke går til tandlægen. Dette er nemlig tandlægeskræk. Jeg lider ikke selv meget af det, men jeg kan godt forstå følelsen. Derfor er det rigtigt vigtigt, at man tænker over at finde en tandlæge, der ved, hvordan man skal håndtere dette og kan dulme nerverne, som ofte følger med et tandlægebesøg. Dette går PLUS1 rigtigt meget op i, og de sørger for, at du forstår præcis, hvad det er der sker og hvordan det er at hele proceduren skal foregå, når du sidder i stolen. Dette hjælper rigtigt meget, da denne viden kan gøre dig meget mere rolig under dit besøg – det hjalp selv mig, der ikke rigtigt lider af tandlægeskræk.

Hvad tilbyder PLUS1 tandlægen i Ballerup?

Måske er det svært for dig at gå til tandlægen – uanset, om grunden skulle være tandlægeskræk eller økonomiske problemer. Heldigvis kan PLUS1 løse flere problemer på en gang med bare én simpel løsning – moderne lokaler, nyt udstyr og en fantastisk kundeservice all-over.

Dette undervurderer vi ofte, men det faktum, at en tandlæge ikke befinder sig i gamle lokaler med udstyr, der tydeligvis er efter sidste salgsdato gør det meget nemmere at føle sig tilpas der. Dette gør samtidig, at du kan få behandlinger af en højere kvalitet, da det nye udstyr kan være meget mere sofistikeret og præcis. Samtidig kan du også spare lidt penge her – bedre behandlinger grundet bedre udstyr betyder færre problemer efter behandlingen, og det er to fluer med ét smæk!

Denne tandlæge er også meget opmærksom på dit velvære og den personlige behandling, som jeg synes er så vigtig. Det er muligt at booke en tid online, hvis det ikke lige skulle passe dig at ringe, både hvis det er på grund af tid, eller du måske bare er mere tilpas med at booke dine tider hos tandlægen online. Samtidig er der også gode muligheder for akutte behandlinger hos PLUS1, hvor en akut tandpine kan blive behandlet samme dag som du ringer, så længe det er inden kl. 10:00. Samtidig får du en behandling fra kvalificerede medarbejdere, som går op i deres job, og som er trænet til at gøre dig tilpas.