Tips til indretning af dit soveværelse

Sponsoreret indhold

Soveværelset er et af de vigtigste lokaler i et hjem. Det er et pusterum og afslapningssted, hvor du bør kunne finde ro efter en lang dag. Netop derfor er indretningen af soveværelset utrolig vigtigt. Det er indretningen, der skaber stemningen og gør det til en hyggelig oase, hvor du kan lade op til en ny dag. Her er nogle af de største soveværelse trends for 2020, som kan inspirere indretningen af dit soveværelse. 

Skab ro med en minimalistisk indretning 

I soveværelset vil den enkle, minimalistiske stil nok altid være at foretrække, fordi det skaber den ro, som man har brug for i et soveværelse. I 2020 ser vi dog i stigende grad en ny form for minimalisme: Japandi. Dette er en skøn kombination af japansk og skandinavisk indretning, der gør, at værelset både fremstår minimalistisk og iøjnefaldende. Der er for eksempel forskellige typer træ, der er populære i Japan end dem, der er populære i Skandinavien. Med en Japandi indretning kan du blande de mørke japanske træmøbler med de lyse skandinaviske træmøbler for at tilføje lidt flere farvenuancer til soveværelset, men stadig forblive i neutrale farver. 

Prioriter komfort

Æstetik er ikke det vigtigste i et soveværelse. Du bør altid prioritere komfort højest. Udover den ro, som en minimalistisk indretning kan skabe, så er det komforten, der vil gøre soveværelset til et skønt afslapningssted. Forkæl gerne dig selv med en lækker, luksus seng. For eksempel, kan du købe en senge med opbevaring hos norliving, der både er super behagelige at sove i, men også hjælper dig med din minimalistiske indretning, ved at give dig ekstra opbevaringsplads. 

Bland nye og gamle møbler

I stedet for at vælge mellem en vintage eller en moderne indretning, så bland dem. Med en blanding af både nye og gamle møbler og interiør kan du skabe en helt særlig stemning og et unikt look i dit soveværelse. Hvis du køber en ny seng, så kan du for eksempel købe et genbrugs sengebord, der kan stå ved siden af. Du kan også købe nye møbler og dekorere værelset med vintage vaser og billeder.